Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Mors-Thy – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 19. december, 2015

Mors-Thy Håndbold – Skanderborg Håndbold 25-25 (15-15)

Sidste kamp inden jul og den 3. af slagsen på en uge. Det var dagens opgave på Bette Balkan hvor de lokale blå helte tog imod The Green Gunmen.

Mathias Smed 140915-01Mads Thomsen var blevet ukampdygtig med lungebetændelse, så der var lagt store opgaver ud til den unge Mathias Smed, men den opgave løste han meget flot igennem alle 60 minutter.

Første halvleg var med hjemmeholdet generelt en anelse i teten. Efter 10 minutter var stillingen 6-6 men herfra scorede hjemmeholdet 4 mål i træk, og fik skabt lidt luft til de i dagens anledning røde Gunmen. Langsomt med sikkert fik vi dog igen kontakt til Mors-Thy, og på trods af 2 udvisninger i slutningen af halvlegen kunne vi gå til pause med 15-15.

Efter pausen var det til gengæld Skanderborg der var i førertrøjen. Foran 18-17 ved fødselsdags barnet Jeppe Green, men så fik vi en kritisk dobbelt udvisning af både Kasper Foder Nielsen og Besard Hakaj, men drengene kæmpede som vanvittige og tillod kun hjemmeholdet at score en enkelt gang på straffe i de 2 minutter.

Besard Hakaj 121215-04Herfra fik vi skabt en føring på 22-19, hvor en ny udvisning ødelagde det momentum. Generelt får vi for mange udvisninger i øjeblikket, og det må blive et tema i januar pausen. Med under 5 minutter igen kunne Besard Hakaj bringe Skanderborg foran 25-22, og her burde kampen være afgjort til vores fordel. Men som så mange gange før, stivnede vores angrebsspil og vi formåede ikke at score resten af kampen. Det gjorde Mors-Thy til gengæld, og uheldigvis 3 gange, så enden blev 25-25 og 1 point til hvert hold.

Vi kan godt være tilfredse med 5 point i denne uge mod Skjern, Skive og Mors-Thy ude, men alligevel vil vi sidde med en fornemmelse af at vi burde ha haft alle 6.

Nu kører bussen til Hvidbjerg hvor Morten Kirks forældre lægger hus til en lille lokal julefrokost for holdet, og så er der jule kamppause frem til mandag den 28/12, hvor årets sidste kamp spilles på udebane i Aalborg.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Rasmus Kaagaard 6, Tim Sørensen 4, Besard Hakaj 3, Morten Kirk Olesen 3, Martin Mauer Larsen 2, Andreas Væver 2, Jeppe Green 1, Kasper Foder Nielsen 1.

Målscorer Mors-Thy Håndbold:

Tobias Ellebæk 6, Stefan Nielsen 5, Henrik Tilsted 5, Gudmundur Olafsson 3, Jonas Porup 2, Robert Aron Hostert 2, Allan Toft Hansen 1.

Website Security Test