Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vigtigt U18D sejr

Tom Kristensen, udgivet d. 26. november, 2015

U18D 1. Division:   Skanderborg – Fredericia-Trelde 25-21 (18-11)

Vigtig sejr til Skanderborg

Efter fredagens storsejr i Elite Cupèn fortsatte Skanderborg med stærkt spil i store dele af  søndagens kamp mod Fredericia-Trelde, der blev besejret med fire mål. Resultatet betød, at Skanderborg fortsat er inde i kampen om en direkte kvalifikation til Liga.

Skanderborg lagde ud som lyn og torden, og spillede i kampens start udeholdet ud af banen. Alt fungerede for Skanderborg, mens Trelde spillede langsomt og forudsigeligt og var på ingen måde en trussel for Skanderborg. Det gode spil fortsatte, og efter 20 minutter førte de grønne fortjent 13-5.

Udeholdet forsøgte at dæmme op for Skanderborg ved at gå over i 4-2 opdækning samt at sende hurtigere spillere på banen. Det forvirrede hjemmeholdet i starten; men man stabiliserede sig relativt hurtigt, og begyndte at finde løsninger overfor den offensive opdækning, og holdt en 7-måls føring ved halvleg.

Efter pausen kom Skanderborg svagt i gang, og fik slet ikke løst Treldes fortsatte offensive forsvar, hvilket betød at føringen svandt ind med 2 mål. Derefter kom Skanderborg i gang igen, og fik især styr på forsvarsspillet. I angrebet spillede man sig frem til chancerne, men spildprocenten var desværre meget stor. Ikke desto mindre førte hjemmeholdet 23-16 med 10 minutter igen.

I slutfasen slækkede Skanderborg tøjlerne en anelse, og var måske mentalt allerede i omklædningsrummet pga den store føring. Det betød, at Trelde kunne reducere hjemmeholdets forspring til 4 mål uden at Skanderborgs sejr dog var i fare på noget tidspunkt.

Stillinger undervejs:

4-0, 6-2, 9-2, 13-5, 14-8, 18-11, 19-14, 20-14, 20-15, 23-16, 23-19, 25-21.

Målscorer:

Nicolai Husum 6, Magnus Nygaard 5, Simon Hedehus 4, Kristian Stampe 4, Nicolai Falkenberg 4, Jesper Redlefsen 1, Frederik Thøgersen 1

 

 

Website Security Test