Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Væver ude en uge endnu

Webredaktør, udgivet d. 19. november, 2015

Når The Green Gunmen idag tager imod KIF Kolding København bliver det uden Andreas Væver på venstre fløj. Fløjraketten har været trukket ud af træningen efter Team Tvis Holstebro kampen 31/10 og sundhedssektoren har valgt at holde Andreas ude en uge endnu.

Andreas Væver 051015-13Det er et begyndende springerknæ som har irriteret mig de sidste par måneder. Vi forsøgte at dosere træningen i oktober måned, men en kontrol scanning på Viborg Privathospital viste at knæet ville have godt af en pause, for ikke at udvikle sig til noget mere alvorligt.

Jeg har fået masser af behandling de seneste uger, og der er heldigvis stor fremgang at spore, så planen lige nu er at jeg sidder Kolding kampen over for at være klar i Skive næste lørdag.

Det er selvfølgeligt drøn ærgerligt ikke at kunne være med i en af sæsonens største hjemmekampe i Cigaren, men sæsonen er lang og mine præstationer blev påvirket af ikke at være 100 procent klar de seneste kampe. Nu får vi styr på at skaden ikke udvikler sig og så må jeg nøjes med at heppe på gutterne fra bænken idag.

Website Security Test