Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18P sejr i Sønderjyske

Tom Kristensen, udgivet d. 1. november, 2015

Sønderjyske – Skanderborg Håndbold 23-32 (11-16)

Sikker udesejr

U18 pigerne var søndag eftermiddag en tur i Rødekro for at møde Sønderjyske. Det blev til sejr, endda en sikker en af slagsen. Kampen startede ellers meget lige, og efter 15 min var stillingen helt lige 8-8. Herefter fik udeholdet justeret forsvaret, og formåede herefter at holde Synderjyske ned på 3 scoringer de næste 15 min. Samtidig fortsatte de med samme scoringsniveauet, og kunne dermed gå til pausen foran 11-16. Efter pausen blev det mest til en bytte mål kamp, og efter de første 20 min af 2 halvleg var forskellen stadig konstant på 5-6 mål. Mod kampens slutning rykkede Skanderborg dog igen, og kunne rejse hjem med en sikker sejr på 9 mål. En kamp uden den store nerve, og en kamp hvor ressourcerne blev fordelt ligeligt i et hårdt program, hvor pigerne allerede skal i kamp igen torsdag ude mod Horsens. Dagens bedste fra Skanderborg var Louise Herskind som leverede 5 flotte fløjmål.

Målscorer for Skanderborg: Kristina Jørgensen 6, Louise Herskind 5, Caroline Svarre 5, Sofia Deen 4, Nicoline Olsen 4, Edita Nukovic 3, Natascha Kejser 3, Stine Kristensen 2

u18 piger

 

 

 

Website Security Test