Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 drengene tabte i Kolding

Tom Kristensen, udgivet d. 19. november, 2015

U18 Drenge 1. Division:  Kolding – Skanderborg 22-19 (9-13)

Kolding-sejr i en god kamp

I forhold til fodboldlandsholdets indsats samme aften leverede de to hold en fremragende kamp, hvor holdene havde hver sin halvleg. Uheldigvis for Skanderborg havde Kolding den anden og afgørende halvleg.

Skanderborg kom rigtig godt fra start på kampen, hvor spillet med den offensive målmand gav overtal, som blev udnyttet til flere flotte fløjscoringer. Koldings skytter holdt hjemmeholdet inde i kampen, og havde man kunnet dæmme bedre op for dem, ville Skanderborg have ført mere 4-7 efter 10 minutter. Derpå faldt spillets kvalitet en anelse, hvor Skanderborg lavede tekniske fejl, som Kolding godt og heldigt fik udnyttet til reducere udeholdets føring til et enkelt mål. I de sidste 10 minutter af første halvleg fandt Skanderborg det gode spil frem igen, og især forsvaret fungerede fremragende og fik presset Kolding til mindre gode afslutninger. Alt syntes godt for de grønne og føringen var nu 9-13; men desværre fik udeholdet en 2-minutters udvisning lige inden pausen.

Det blev desværre begyndelsen på nedturen for de grønne, da Kolding straks fra 2.halvleg udnyttede overtallet til at hale ind Skanderborg. At udeholdet efterfølgende pådrog sig yderligere 2 stk 2-minutters udvisninger i hastig rækkefølge, så snart man var blevet fuldtallige, hjalp absolut ikke Skanderborg. Og efter 10 minutter stod den 13-13. Derpå var der virkelig stillingskrig, hvor begge hold ikke forærede en millimeter væk, og især Koldings keeper hindrede Skanderborg i at gå i spidsen igen. I de sidste 10 minutter af kampen begyndte Koldings forsvar begyndte at fungere endnu bedre, samtidig med at marginalerne ikke var med udeholdet, så Kolding gik ind i slutfasen med en 2 måls føring. Skanderborg var tæt på at komme op igen inden lukketid; men tingene flaskede sig ikke, så Kolding tog stikket hjem på 22-19 i en rigtig god kamp.

Stillinger undervejs:

3-4, 4-7, 6-8, 8-9, 9-11, 9-13, 12-13, 13-13, 14-13, 17-15, 20-17, 22-19.

Målscorer:

Simon Hedehus 7, Nicolai Husum 4, Magnus Nygaard 3, Kristian Stampe 3, Nicolai Falkenberg 1, Thomas Strøm 1

u18 drenge

 

 

Website Security Test