Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 drenge vandt lokalopgør

Tom Kristensen, udgivet d. 22. november, 2015

U18 Drenge Elitecup : Stilling-Hørning vs Skanderborg 18-32 (6-14)

Storebroder slår lillebror

Denne fredag aften i Hørning-Hallen var ganske særlig for den håndboldinteresserede og –spillende del af kommunens unge mænd på en 17-18 år, da tidligere klubkammerater og nuværende venner skulle mødes i pokalturneringen. Ikke færre en fem fra Skanderborg havde tidligere spillet i Hørning eller Stilling, og elleve fra Stilling-Hørning havde spillet i Skanderborg, hvilket gjorde kampen til noget særligt.

Udenfor banen var der gjort meget ud af det: Skanderborgs spillere ankom i bus og alle var iført jakkesæt og hvide skjorter, som stjerner nu engang gør. Under kampen var der speak og efter kampen fællesspisning for spillerne. Og hallen var fuld af tilskuere.

På banen startede kampen en kende rodet – måske pga nerver, da ingen jo havde lyst til at blive blameret i sådan en kamp. Hjemmeholdet startede med udmærket spil, og fik sat nogle gode scoringer ind på hopskud, og fik i forsvaret afværget Skanderborg, som havde lidt startproblemer med at få spillet til at flyde, så stillingen var uafgjort 3-3 efter 10 minutter. Derefter vendte kampen, da Skanderborgs øgede tempoet i angrebsspillet og udnyttede sit fysiske overtag i forsvaret. Det betød, at Stilling-Hørning drengene begyndte at komme en anelse for sent i tacklingerne, og fik utallige 2-minutters udvisninger i resten af halvlegen. Det gjorde forskellen mellem 2.divisions holdet og 1.divisionsholdet, og Skanderborg kunne gå til pausen med en 8 måls føring.

Skanderborg begyndte anden halvleg, som man slap den første med dejligt frigjort spil, og fantasifulde scoringer. Stilling-Hørning var dog ikke helt slået, og kæmpede sig en anelse tilbage i kampen efter ca 10 minutter i 2.halvleg. Men det var dog Davids kamp mod Goliat, og efter denne korte opblussen kom Skanderborg igen op i gear med flot spil, og øgede sin føring resten af kampen ud, som sluttede med en Skanderborg-sejr på 14 mål.

Alle kom derfra med æren i behold ved en god Stilling-Hørning fight og ved en passende Skanderborg-sejr.

Stillinger undervejs:

1-1, 3-3, 4-5, 4-8, 6-11, 6-14, 7-16, 11-19, 12-22, 14-26, 16-29, 18-32.

Målscorer:

Nicolai Husum 8, Simon Hedehus 5, Rasmus Meier 4, Nicolai Falkenberg 3, Jesper Refledsen 3, Jacob Jessen 3, Magnus Nygaard 2, Kristian Stampe 2, Mathias Ruff 2

Website Security Test