Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16P videre i elitecuppen

Tom Kristensen, udgivet d. 22. november, 2015

U-16 Pige Elitecup: Randers HK 2 (2. div.) – Skanderborg Håndbold  16-25 (7-13)

Træner Ronni Boy var tilfreds efter den første Elite Cup kamp for Skanderborg-pigerne. ”Pigerne leverede en koncentreret indsats, og der var gode præstationer for hver enkelt spiller, så der er noget at bygge videre på til næste vigtige kamp i turneringen, som er mod Fredericia HK”, var hans kommentarer efter kampen.

Der var ikke tvivl om, at Skanderborg skulle vinde denne kamp, mod Randers HK’s 2. hold, og pigerne var da heller ikke på noget tidspunkt bagud i kampen. Det var dejligt at se, at Anna igen viste storspil i målet, og at Emma kom op i gear og fik gjort bagspillet endnu farligere.

Alt i alt en god oplevelse i Ulvehøjhallen på en sen sen tirsdag aften.

Målscorere: Emma Thatt 10, Sofie Sletskov 4, Maiken Hedegaard 3, Josefine Thorsted 2, Sara Rexhepi 2, Mathilde Schou 2, og Stinna Benfeldt 2

Redningsprocenter: Anna Kristensen 54% og Agnete Thorup 33%

Website Security Test