Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 pigerne vandt storsejr

Tom Kristensen, udgivet d. 22. november, 2015

U16 piger 1. division: Skanderborg Håndbold – Fredericia FH 38-27 (21-13)

Målet for dagens kamp var helt klar – en sejr på kontoen. Efter to turneringsnederlag i træk til Ikast var de yngste SHEA piger mere end sultne for at få yderligere point på kontoen. Og lad os bare slå fast det lykkedes til fulde, og efter en meget overbevisende indsats.

Første halvleg blev lidt af et målorgie, hele 21 gange formåede hjemmeholdet at score mod et mere end gavmildt Fredericia forsvar. Pigerne kom frem til helt uhørt mange store chancer, og heldigvis blev størstedelen omsat til scoring. En halvleg hvor man sad med fornemmelsen af, de faktisk kunne have scoret mere end de 21 gange!

Fredericia forsøgte gennem hele kampen med flere forsvarsvarianter. 6-0, 5-1 og en meget høj 5-1, alle udfordringer blev løst perfekt, og resulterede flere gange i flotte stregindspil til en stærk spillende Stinna Benfeldt. En virkelig god kamp, og to vigtige point som gør pigerne stadig ligger på en flot andenplads i rækken.

Træner Ronni Boy efter kampen: ”Vigtig sejr, der sammen med elitecupsejren i tirsdags, bringer os tilbage på vindersporet. Det er med til at gøre os helt klar til de kommende tre turneringskampe som skal afgøre om vi får en ligaplads. Puljen er stadig helt åben, og intet er afgjort”

Pigerne møder i næste kamp SK Århus ude på søndag.

Målscorer for Skanderborg: Emma Thatt 9, Stinna Benfeldt 7, Sofie Sletskov 7, Josefine Thorsted 6, Signe Meldgaard 3, Sara Rexhepi 3, Majken Hedegaard 3

u16 piger

Website Security Test