Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 pigerne tabte hjemme

Tom Kristensen, udgivet d. 16. november, 2015

U-16 Pige 1. division: Skanderborg Håndbold – Ikast Håndbold 24-28 (14-15)

Efter sidste kamp, som endte med nederlag til Ikast Håndbold glædede Skanderborgs U16-pige trup sig til at møde dem igen på hjemmebane. Der var blevet trænet intenst op til kampen, og pigerne kom også godt fra start og holdt en føring på et par mål de første 13 minutter af kampen. Herefter kom Ikast ind i kampen, og de to hold fulgtes pænt ad til halvlegspausen, som Ikast dog gik til med et enkelt måls føring.

I anden halvleg havde Ikast teten, og Skanderborgpigerne hængte kun med nød og næppe på, men hver gang Skanderborg var lige ved at komme helt op, blev afslutningerne for febrilske og ukoncentrerede, og det udnyttede Ikast på fornemste vis og vandt på bedre afslutninger og fight.

Efter kampen sagde træner Ronni Boy: ”Jeg er skuffet over mit holds manglende parathed. De fightede slet ikke, som jeg kender dem, og deres skud fik Ikasts målmand let ved at redde. Det positive, der er at sige om kampen, er, at vi trods alt kommer frem til 48 afslutninger – vi skal bare være bedre til at afslutte dem med mål.”

Så nu er det bare ’op på hesten igen’, og i den kommende uge venter både en Elite Cup kamp i Randers sent tirsdag aften og returkamp mod Fredericia HK 1990 i Morten Børuphallen på søndag kl. 14.20.

Målscorere: Signe Meldgaard 5, Josefine Thorsted 5, Sara Rexhepi 4, Mathilde Schou 3, Emma Thatt 3, Sofie Sletskov 2 og Stinna Benfeldt 2

Redningsprocent:  Anna Kristensen 24%

Website Security Test