Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 pigerne stadig ubesejret

Tom Kristensen, udgivet d. 2. november, 2015

U-16 Pige 1. division

SINE Sønderjyske – Skanderborg Håndbold 26-31 (9-14)

Det var to hurtige hold, der havde sat hinanden stævne i Rødekrohallen denne søndag eftermiddag. Skanderborg kom bedst fra start og førte da også hele kampen, men de to hold fulgtes fint ad i første halvleg og først til sidst i halvlegen fik Skanderborgpigerne slået et hul på fem mål til SINE Sønderjyske.

I anden halvleg byttede holdene stort set mål i det meste af kampen, dog kom Skanderborg foran med 8 mål, men det fik de hurtige sønderjyske spillere dog udlignet, så 2. halvleg endte målrig men dog uafgjort.

Efter kampen sagde træner Ronni Boy: ”Vi fik en flot sejr med os hjem i dag, og det skyldes især Josefine Thorsted og Signe Meldgaard i højre side, som i dag for alvor gik ind i duellerne mod de stærke spillere fra SINE Sønderjyske i både angreb og forsvar. Vi viser, at vi kan rykke tæt sammen, når der er skader i truppen, og det er med til at forme os som et hold. Det var også rigtig dejligt at se Sara Rexhepi på banen igen, efter hun har været ude et år med en korsbåndsskade”.

Næste kamp er allerede tirsdag den 3. november, hvor pigerne på udebane møder Ikast Håndbold, som ligger på 2. pladsen i puljen.

Målscorere: Emma Thatt 9, Josefine Thorsted 7, Sofie Sletskov 4, Mathilde Schou 4, Signe Meldgaard 3, Stinna Benfeldt 2, Sara Rexhepi 1 og Maria Skov Schmidt 1

Redningsprocent Anna Kristensen: 40%

u16 piger

Website Security Test