Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 drengene vandt igen

Tom Kristensen, udgivet d. 16. november, 2015

U14 drenge 1. division: Skanderborg – Hammel  23-17 (14-9)

Pligtsejr i Morten Børup Hallen

Det var med en vis forventning Skanderborg tog imod Hammel i Morten Børup Hallen søndag. Skanderborg er ganske vist løbet med sejren de seneste mange gange, men de to hold står godt til hinanden og spiller altid med høj intensitet.

Med en veloplagt Mathias Larsson i front satte Hammel et fint tempo i angrebet og skabte en del gode chancer på indspil til deres streg, indtil Skanderborg fik trukket sig lidt tilbage. I den anden enden kørte Skanderborg på kanterne og formåede flere gange at spille hinanden gode, ligeledes med målgivende afleverer til streg og fløje. Skanderborg kunne gå til pause med en føring på 5 mål til resultatet 14-9.

Desværre levede 2. halvleg ikke op til de udmærkede takter fra de første 25. min. Det grønne angreb blev til en rodet affære med alt for mange individuelle afslutninger. I stedet for at udnytte holdets bredde og fortsat spille hinanden gode, blev angreb efter angreb hurtigt afviklet i denne ene side og Skanderborg formåede ikke at trække yderligere fra Hammel, der stædigt insisterede på en jævnbyrdig dyst. Skanderborg vandt 2. halvleg med cifrene 9-8, men uden at vise den kreativitet, bredde og variation, som holdet besidder. Dog skal fremhæves målmand Jonas Bang, der igen viste et virkelig højt niveau med flere klasseredninger.

Kampen sluttede 23-17 til Skanderborg og skønt der efter de første 10 min. aldrig rigtig var tvivl om kampens udfald, sad man alligevel tilbage med en oplevelse af, at Skanderborg havde et ekstra gear, som ikke blev taget i brug denne søndag.

Målscore for Skanderborg: Thomas Arnoldsen 5, Magnus Haubro Jensen 5, Frederik Arnoldsen 3, Thorbjørn Kristensen 3, Magnus Vejsgaard 2, Jakob Villemoes Larsen 2, Lasse Højgaard, 2, Mads Sejrsen 1.

 

Website Security Test