Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 drengene stadig ubesejret

Tom Kristensen, udgivet d. 2. november, 2015

U14 drenge 1 division Skjern – Skanderborg Håndbold 14-22 (8-11)

Fortsat ubesejret

Trods et afbudsramt hold både på bane og bænk lykkes det U14 drengene at sikre den 4 sejr på stribe i den legendariske håndbold hal i Skjern.
Skanderborg drengene startede hurtigt med at komme foran 2-0, men de unge Skjern drenge ville også være med i kampen og med flere hurtige kontra scoringer lykkes det dem i starten at skabe spænding efter 15 min var kampen forsat helt lige 7-7.
Mod slutning af halvlegen fik Skanderborg bedre styr på defensiven og med gode mål af Lasse Højmark fra den uvante højre fløj, lykkes det at skabe afstand til en 11-8 halvlegs føring.
Skjern forsøgte igennem hele kampen at trække tempoet ud af kampen med meget lange angreb, men igennem hele kampen stod Skanderborg drengene stærkt defensivt og holdt Skjern på kun at lave 14 mål.
Vi stod 75 % af tiden i forsvaret, de mange minutter i forsvaret betød at the “young green gunmen” havde ild i armen, når de endeligt kom i angreb. Mange angreb blev afsluttet efter få afleveringer uden tempo i ben eller bold – med mange vaneskud til følge. De gange, hvor der blev brugt tid på at opbygge angrebene og skabe overtals situationer resulterede det i flere flotte mål, som i løbet af halvlegen skaffede Skanderborg en sikker føring – så de 2 points var aldrig i fare, det blev til en sikker sejr på 22-14

Målscorer:

Magnus Haubro 8, Lasse Højgaard 3, Magnus Vejsgaard 3, Mads Sejresen 3, Thomas Arnoldsen 4, Frederik Arnoldsen 1
Redninger Jonas Bang 12 (52% ), Mads Museth 3 (43%)

Website Security Test