Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Topopgør i København

Webredaktør, udgivet d. 4. november, 2015

Optakt 1. div. damer, Ajax København – Skanderborg Håndbold, lørdag 7/11 i Bavnehøj Arena.

Lørdag kl. 15.00 møder 1. divisionsdamerne det forventede tophold, Ajax København, på udebane i Bavnehøj Arena.

Skanderborg-holdet har fået en god start på sæsonen med syv sejre på ligeså mange mulige. Hvis vi kigger tilbage, har turneringsstarten budt på en stigende udvikling i spillet og flotte præstationer af alle spillere, men først og fremmest en rigtig solid holdpræstation.

Dagens modstander, Ajax København, er rækkens forventede oprykkerhold. Forud for sæsonen gav Ajax 1.60 gange pengene igen ved puljesejr, mens Skanderborg-pigerne kunne snige sig til odds 25.00 – med en forventet 7. plads!Holdet (3)

Modstanderholdet består af en lang række af dygtige spillere med både ligaerfaring og spillere, som alle har huseret i toppen af 1. division i mange år. Ajax er ligesom forventet startet turneringen med syv sejre ud af syv mulige, og der venter dermed et vaskeægte topopgør.

Dette gør selvfølgelig kampen ekstra sjov, men vi glæder os nok mest til at teste vores potentiale af mod et rigtigt solidt mandskab. Vi har tidligere både drillet de danske mestre fra FCM Håndbold og et internationalt tyrkisk mandskab. Nu venter der en knap så stor udfordring og vi går ind til kampen med den normale tro på os selv, egne evner og de værdier, som er holdets DNA.

Vi glæder os til en forhåbentlig brandvarm kulisse, med et grønt islæt og glæder os til både udfordringen, de opstillede arbejdsopgaver vi skal løse og at teste os af på både en svær udebanen og så til og med i et topopgør!

Website Security Test