Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Storsejr til U18 pigerne

Tom Kristensen, udgivet d. 6. november, 2015

U-18 Pige 1. division: Horsens Håndbold – Skanderborg Håndbold 22-35 (10-17)

”En overbevisende indsats med stor disciplin og koncentration” var ordrene fra træner Kristian Danielsen efter torsdagens flotte udesejr over Horsens.

Fra start virkede pigerne helt klar på opgaven, og bragte sig meget hurtigt foran med 3-4 mål. Horsens forsøgte med flere forskellige forsvarsformationer, dog uden det påvirkede pigerne. Skanderborg virkede godt forberedte, og kunne stille og roligt udbygge føringen til 7 mål ved pausen.  Efter pausen fortsatte pigerne med godt spil og viste flot moral. De formåede hele tiden at øge afstanden til Horsens, til slutresultatet 22-35. En imponerende sejr på en dag hvor mange spillere leverede en flot indsats, og hvor ressourcerne blev godt fordelt. Holdet har nu 9 point efter halvdelen af de 10 kampe i efteråret er spillet, og dermed stadig ubesejret. Det placerer pigerne øverst i rækken med SK Århus og FCM lige efter. Netop FCM gæster Morten Børup hallen på tirsdag kl. 20.

Målscorere: Stine Kristensen 7, Kristina Jørgensen 6, Sarah Stougaard 6, Edita Nukovic 5, Louise Herskind 4, Sofia Deen 4, Caroline Svarre 3.

u18 piger

Website Security Test