Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Storsejr til U16P

Tom Kristensen, udgivet d. 29. november, 2015

U16 piger 1.divison: SK Århus Skanderborg Hånbold 10-25 (6-11)

Storsejr over ærkerivalerne

Flot forsvarsarbejde foran en velspillende Anna Kristensen i målet var årsagen til en meget sikker sejr ude over bundholdet SK Århus. Fra starten satte Skanderborg sig på kampen, og kom hurtigt foran med 1-5. Virkelig godt spil i begge ender af banen bragte pigerne yderlig foran med hele 2-9 efter 15 min. Herefter kom eneste mindre gode periode i angrebet. Det resulterede i en pause på 10 min uden mål til Skanderborg, og SK fik reduceret til 6-9. De sidste 5 min af halvlegen fik pigerne strammet grebet, og kunne gå til pause foran med 6-11. 2 halvleg blev lidt af en magtdemonstration. I de første 22 min af 2. halvleg formåede hjemmeholdet kun at score 2 gange, og ialt blev de holdt nede på 4 scoringer i hele 2 halvleg. Det er normalt lig med sejr, og i dag var ingen undtagelse. Storsejren på blev fortjent på hele 15 mål.

Pigerne har nu to kampe igen, og selv om de nu har 12 point, og aktuelt placeret på 2. pladsen, er intet afgjort. Der venter to meget svære kampe endnu, og det bliver sandsynligvis først afgjort i sidste runde hjemme mod SINE/Sønderjyske om pigerne får en af de to direkte pladser til ligaen efter jul.

Målscore for Skanderborg: Emma Thatt 8, Sofie Sletskov 4, Sara Rexhepi 3, Mathilde Schou 3, Stinna Benfeldt 2, Majken Hedegaard 2, Josefine Thorsted 1, Caroline Callesøe 1 og Maria Schmidt 1

Redningsprocent: Anna Kristensen 68%

IMG_2148

Website Security Test