Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr i topopgør

Tom Kristensen, udgivet d. 23. november, 2015

U14 drenge 1 division: Skanderborg Håndbold – HEI Skæring 24-19 (14-10)

Topkamp gav 2 point mere til U14 drengenes konto. Fra kampens start var specielt tvillingerne Frederik og Thomas Arnoldsen i hopla, de fordelte de første 6 mål ligeligt imellem sig, således de lokale Skanderborg drenge hurtigt satte sig på kampen.

Midtvejs i første halvleg var stilling allerede 10-6, der var fart i fødderne og der blev brugt tid på at sætte de rigtige angreb op. Forsvaret stod tæt, hvilket gav en pauseføring til Skanderborg på 14-10.

De gode takter fortsatte i starten af 2. halvleg og stillingen var 20-15 efter 8 min. Herfra fulgte en usædvanlig lang scoringspause på mere end 10 min, hvor drengene glemte spillet i mellemrummende, der var ingen løb, der manglede afleveringer, drengene begyndte af spille deres egne chancer og HEI kom meget tæt på ved 20-18 efter 18 min, trods en mand i undertal lykkes det at holde stand. Mod slutningen af kampen fik drengene igen styr på spillet og vandt de sidste 7 min med 4-1, således det blev en sikker sejr på 24-19

Målscore for Skanderborg: Thomas Arnoldsen 8, Magnus Haubro Jensen 6, Frederik Arnoldsen 3, Magnus Vejsgaard 2, Jakob Villemoes Larsen 2, Mads Sejrsen 2, Thorbjørn Kristensen 1. Redninger Jonas Bang 9 ( 32%)

Website Security Test