Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sæsonens vanskeligste kamp

Webredaktør, udgivet d. 11. november, 2015

Optakt Skanderborg Håndbold – Fredericia HK, lør. 14/11 kl. 14.00 i MB-hallen
Lørdag eftermiddag løber de grønne 1. divisionsdamer endnu engang på banen på hjemmebane i Morten Børup hallen. Denne gang gælder det kampen mod Fredericia HK. Ugen er blevet brugt flittigt af pigerne til, at rette flere elementer i spillet til, således at vi både defensivt og offensivt i dagens kamp vil være skarpere.Nicoline Berthelsen 070315-05

Dagens modstander er et hold, som er sammenbragt forud for denne sæson. Alle de centrale profiler er hentet i omegnsklubber og Fredericia har på papiret et meget stærkt mandskab, med den tidligere Skanderborg Håndbold træner, Mikael Jensen, ved roret. Profiler som Trine Knudsen og Maja Bech Hansen er værd at holde et vågent øje med til dagens kamp, ligesom målvogter Mia Nygård er en dygtig sidste-skanse.

Fredericia HK har i sæsonstarten fået færre point end holdet fortjener, men har i de seneste par kampe virkelig spillet flot håndbold og vi forventer derfor også, at skulle finde arbejdshandskerne frem, hvis vi skal beholde begge point i Morten Børup hallen efter Fredericia er taget sydpå.

Vi glæder os til en god og intens kamp mod et dygtigt hold med store profiler. Vi håber at have publikums opbakning hele vejen, og vil til gengæld kæmpe med alt hvad vi har, for at tage en hjemmesejr i dagens kamp, hvor vi møder et Fredericia-hold, som er på toppen oven på den seneste periode. God kamp til alle!

Entré: 40 kr. for voksne over 18 år.

 

Website Security Test