Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Skanderborg – KIF Kolding

Webredaktør, udgivet d. 19. november, 2015

Skanderborg Håndbold – KIF Kolding København 29-20 (10-15)

Inden torsdagens opgør udspandt der sig en dialog midt på banen mellem legenden Bent Nyegaard og Skanderborg træner Nicolej Krickau. De 2 håndbold orakler diskuterede hvordan dagens opgør ville forløbe, og Bent Nyegaard forudsagde at Skanderborg ville lave 20 mål mod Kolding, og at dette ikke ville være nok til point. Nicolej Krickau havde derimod en god mavefornemmelse af vore kontramuligheder og garanterede mindst 26 mål, og det hele endte med et væddemål om hhv. franske og italienske dråber rødvin.

Det blev en kamphistorie der kan fortælles med en flot og fejlfri KIF start på kampen, og omvendt en Skanderborg defensiv der var langt under vanlig standard. Den cocktail betød at de aldrene stjerner fra postnummer 6000 kunne bringe sig komfortabelt i front med hele 7-1 efter kun 8 minutter. Hvis der overhovedet kunne findes en fejl i Kolding indsatsen det første kvarter af kampen, var den godt gemt. Omvendt var der masser af forkerte beslutninger og tekniske fejl fra hjemmeholdet, og ved stillingen 4-11 efter 15 minutter måtte sherif Krickau kalde første timeout. Det satte heldigvis en prop i hullet og en indskiftning af en stærkt spillende Bertram Obling i målet gav Skanderborg lidt tro på tilværelsen igen. Vi kom på minus 4 mål, men pausestillingen endte på fuldt fortjente 15-10 til gæsterne.

Mikkel KaagaardKrickau lignede en træner der var alt andet end tilfreds da The Green Gunmen kom tilbage i Cigaren efter pausen. Han kunne konstatere at det var lykkedes Kolding at lukke totalt ned for ligatopscorer Tim Sørensen, der ganske usædvanligt slet ikke fandt vej til måltavlen de første 30 minutter. Til gengæld blev der åbnet godt og grundigt op venstre fløj og Mikkel Kaagaard, der også endte med at blive topscorer med 5 mål i kampen.

Pausesnakken havde tilsyneladende haft en effekt, for det var en anderledes defensiv der blev udført af Skanderborg fra start af 2. halvleg. Stille og roligt fik hjemmeholdet arbejdet sig ind i kampen igen, primært via en stærk defensiv indsats.  Efter 40 minutter var der reduceret til 16-19, og flere kontroversielle episoder fik en ulmende Cigaræske til at bryde ud i brand. Bo Spellerberg fik sædvanen tro hele hallen på nakken efter en yderst rutineret aktion, og Lukas Karlsson skal prise sig lykkelig for at han ikke fik forevist det røde kort han skulle have haft, efter et benspænd på Tim Sørensen. Kolding var presset i offensiven og holdt en scoringspause på 8 minutter, men Skanderborg fortsatte desværre med at være ueffektive og fyldt med fejl op af banen. Sædvanen tro var det bundrutinerede Bo Spellerberg der fik raget kastanjerne ud af ilden for gæsterne. Han scorede 2 meget vigtige mål midtvejs i 2. halvleg og fik brudt scoringskrisen, og Skanderborg havde desværre ikke noget modsvar i den modsatte ende. Det betød at Kolding trak fra igen og de sidste 10 minutter af kampen var det kun et spørgsmål om hvor stor udesejren skulle blive.

Châteauneuf du PapeDer mangler tydeligvis resurser på Skanderborg holdet, hvor mange af de bærende spillere kun kan præstere på 80% i øjeblikket, og det giver ganske enkelt ikke point i den meget tætte liga i denne sæson. Nu er der halvanden uge til vi drager til Skive, og her er der håb om yderligere træninger i benene og også udsigt til Andreas Væver tilbage på holdkortet. Der vil med garanti blive arbejdet hårdt for at komme tilbage på sporet i jagten på yderligere point.

Og så siger vi god tur Nicolej Krickau, der skal ned til Bent Nyegaard i Sønderborg med god fransk Châteauneuf du Pape. Sølvræven har fundet glassende frem…..

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Mikkel Kaagaard 5, Morten Kirk Olesen 3, Besard Hakaj 2, Rasmus Kaagaard 2, Martin Mauer Larsen 2, Mads Thomsen 2, Tim Sørensen 2, Jacob Aaquist 1, Kasper Foder Nielsen 1.

Målscorer KIF Kolding København:

Bo Spellerberg 10, Konstantin Igrupulo 4, Magnus Landin 4, Torsten Laen 4, Lukas Karlsson 3, Lasse Andersson 2, Lars Jørgensen 1, Sebastian Augustinussen 1.

Website Security Test