Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt storkamp Cigaren torsdag

Webredaktør, udgivet d. 18. november, 2015

Torsdag kl. 19.30 fløjtes der op til sæsonens måske sjoveste hjemmekamp, når de danske mestre fra KIF Kolding København parkere bussen på Morten Børup Vej.

Kasper Hvidt HAPPYDet stjernespækkede mesterhold har ikke haft den bedste sæsonstart i denne sæson. Holdet har stort set kun skiftet ud på en enkelt plads inden denne sæson, så det har været en stor overraskelse at Kolding og København fusionsholdet kun har vundet 5 ud af sæsonens første 11 kampe, og samtidigt har de sejrsvante veteraner kun fået en enkelt sejr i champions leauge puljen, hvor de indtager en foreløbig sidsteplads efter 7 kampe. På trods af den noget uvante sæsonstart kan torsdages modstander spille sig op på ligaens 2. plads med en sejr i Cigaræsken torsdag aften, og der hersker nok ikke meget tvivl om at Kasper Hvidt & Co vil gøre alt for at få stabiliseret holdet via en sikker sejr mod Skanderborg.

Skanderborg Håndbold er også på jagt efter point igen, efter en stime på 3 nederlag i træk. Den flotte sæsonstart med 11 point efter de første 8 kampe er blevet bremset en smule, og opbremsningen kom samtidigt med en række skader på nogle af de mest benyttede spillere. Cheftræner Nicolej Krickaus højeste ønske efter sidste kamp i Sønderjyske, var at få spillerne til træning samtidigt i denne uge, men det er ikke helt gået efter sheriffens hede drømme. Han har igen en række spillere tvivlsomme til torsdagens opgør, men det vil han ikke fokusere på før mødet med mesterholdet.

Nicolej Krickau 051015-05Nej det er ikke noget jeg bruger tid på frem til kampen. Vi spiller denne kamp som alle andre i sæsonen, og det er for at vinde. Vi ved det bliver en vildt svær opgave men det eneste vi fokusere på er hvordan vi kan ramme Kolding på deres svagheder, så vi kan få tilført yderligere point. Vi tror på en rigtig god indsats hvis vores fantastiske hjemmepublikum bakker os 100% op, og så handler det om at vi stiller til start med et stort hjerte og med stor løbelyst. Nøglen overfor Kolding bliver primært at få styret Lasse Andersson og Bo Spellerberg og så selvfølgeligt at få scoret flere mål end dem. Det bliver en stor opgave hvor meget skal lykkedes, men vi glæder os rigtigt meget.

TV2 Sport ruller kablerne ud og Thomas Kristensen og Bent Nyegaard er på plads på kommentator pladserne, når Claus Gramm og Per Olesen fløjter op til årets opgør i Cigaræsken mellem The Green Gunmen og KIF Kolding København kl. 19.30.

Det er måske sidste gang denne klassiker spilles i Cigaren, så gå ikke glip af oplevelsen, og kom nu i god tid….

Website Security Test