Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ny sejr til U14 drengene

Tom Kristensen, udgivet d. 9. november, 2015

U14 drenge 1 division : Hammel – Skanderborg Håndbold 21-29

5 på stribe til U14 drengene. Hammel startede kampen bedst og var efter 10 min foran 4-2. Skanderborg øgede tempoet i angrebet og forsvaret blev justeret lidt, så efter 15 min var Skanderborg foran 7-5. Forsvaret var meget bevægeligt og fik sat mange gode tacklinger, som gav gode betingelser for en velspillende Jonas Bang i målet. Pausestillingen var 12-9. Efter pausen fortsatte Skanderborg det flotte spil, der var høj fart i spillet, angrebene blev bygget godt op af en stærk bagkæde med Haubro, Arnoldsen og Vejsgaard og træfsikkerheden var høj hos the “young green gunmen” med scoringsprocenter på 100% af Mads Sejresen og Thorbjørn Kristensen. Slut resultatet blev 29-21. Den bedste kamp i år af Skanderborgholdet, som nu har mødt alle hold i puljen med maksimum points og plus 46 mål.

Målscorer:

Magnus Haubro 8, Thomas Arnoldsen 8, Mads Sejresen 4, Magnus Vejsgaard 3, Thorbjørn Kristensen 3, Frederik Arnoldsen 1

Redninger Jonas Bang 14 (48%), Mads Museth 4 (40%)

Website Security Test