Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ingen udsigt til Albertsen comeback

Webredaktør, udgivet d. 3. november, 2015

Christian Albertsen er fortsat ukampdygtig efter den hjernerystelse der satte ham ud af spillet for mere end et år siden. Den unge venstre back fik en slag til hovedet i en pokalkamp mod Team Tvis Holstebro i Oktober 2014, og det har nu holdt stortalentet fra håndboldbanen i mere end et år.

Det blev kun til en god håndfuld kampe i den grønne trøje for den tidligere Barcelona og Team Tvis Holstebro spiller, og udsigterne for et nært forestående comeback er desværre ikke gode.

Sportschef Torben Væver:

Christian Albertsen 070315-04Det er en rigtig ulykkelig situation som Christian er havnet i. Da han skiftede til Skanderborg var det for at tage næste skridt i en spændende karriere og udvikling, men det har desværre slet ikke gået som hverken Christian eller klubben havde drømt om. Christian har været igennem en række undersøgelser og besøgt flere eksperter og læger, men status er fortsat at han stadig ikke er i nærheden af at kunne træne i hallen endnu. Christian lider af spændingshovedpine, sløret syn og kan ikke opholde sig i hallen i længere tid på grund af støj. Det gør det svært for Christian at følge hans holdkammerater i det daglige, og under kampene er Christian på grund af larmen i hallen, nødsaget til at sidde i Cafe Grøn i hjertet og følge kampene derfra.  Meldingen fra lægerne er lidt kort fortalt at Christian bare må vente på at tingene bliver bedre, men det går meget langsomt fremad, og for en ung og håbefuld håndboldspiller er det en meget svær situation at håndtere. Han vil jo bare gerne tilbage på håndboldbanen, men han har ikke nogen mulighed for at kunne sætte et tidsperspektiv op. Det er ikke en rar situation, når man bare gerne vil kunne hjælpe klubben og gutterne på banen, så det er på alle måder en rigtig ulykkelig situation.

Christian Albertsen 070315-10Christian Albertsen skiftede fra Team Tvis Holstebro på en 2 årig kontrakt før sidste sæson, og har således udløb til sommer. I den nuværende situation giver det ikke meget mening at Christian skal sidde i hallen 5 gange om ugen, så vi har lavet en aftale om at han kommer her, når fysikken tillader det. Hvad fremtiden så bringer og hvornår Christian kan være tilbage på håndboldbanen, er simpelthen umuligt at spå om lige nu. I værste fald kan skaden betyde et karriere stop, men så langt håber ingen at det kommer. Vi har en fin dialog med Christian, og begge parter ønsker bare at Christian kommer så hurtigt som muligt tilbage på banen.

Christian Albertsen er en af hele 3 hårdtskydende backs der lige nu sidder udenfor med længerevarende skader. Også Jonas Langerhuus og Andreas Nielsen er endnu ukampdygtige og alle 3 spillere har endnu ikke været på banen i denne sæson. Til den seneste kamp manglede vi hele 5 backs, da Martin Mauer Larsen og Jonas Corneliussen også var ukampdygtige, men de 2 sidstnævnte forventes dog begge klar indenfor nogle få uger.

Website Security Test