Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Gunmen i kapløb med tiden

Webredaktør, udgivet d. 11. november, 2015

Sønderjyske logoTorsdag  aften drager liga herrerne til grænselandet og står face to face med Sønderjyske i deres berygtede Skanse. Efter en fremragende start på sæsonen, har The Green Gunmen måttet forlade banen uden point de seneste 2 kampe. Nicolej Krickaus tropper kunne de første 8 kampe mønstre stort set samme hold, men flere skader har været medvirkende til at der er kommet lidt grus i det ellers så velsmurte maskineri. Landsholdspausen kom derfor yderst belejligt for sundheds teamet, som har arbejdet på højtryk med at få så mange spillere klar til det hårde program der nu ligger frem mod nytår.

Sportschef Torben Væver

 Vi har haft en god håndfuld af de spillere der har gjort det rigtigt godt i sæsonstarten ude de seneste uger, og det er lidt ærgerligt at vi ikke har haft mulighed for at træne med så mange af spillerne i landsholdspausen. Det var en gylden mulighed for at få lagt lidt flere lag på vores spil, men sådan er gamet jo i vores sport. Der er stadig en del spørgsmålstegn på flere af spillerne inden opgøret i Sønderborg, så trænerteamet har ikke haft helt så gode arbejdsbetingelser op til kampen. Men de spillere der er klar giver den fuld gas og der er en god stemning i truppen på trods af de mange spørgsmålstegn.

Torben Væver 140915-06Uanset hvem der bliver meldt klar til kamp, så tager vi til Sønderborg med samme tilgang som til alle 26 kampe i ligaen i denne sæson. Vi spiller for at tage point med hjem. Alle kampe i ligaen er svære kampe, og selvom Sønderjyske har fået stablet en rigtig fin hjemmebane på benene i deres nye hal, så kommer de til at kæmpe for sagen hvis de skal slå Skanderborg i morgen. Vi har revanche til gode efter kampen i Skansen sidste sæson, hvor vi blev snydt så vandet drev i afslutningen af kampen. Jeg tror der er mange af vore spillere der har den forrykte afslutning fra sidste sæson i hukommelsen endnu, så det kan man da håbe at det kan være medvirkende til at give os de sidste 2 procent imod de stærke Sønderjyder.

Kampen spilles torsdag kl. 18.30 og kan følges på TV2 Sport fra kl. 18.00 men 30 minutters optakt.

Har du lykkeligt glemt sidste sæsons afslutning i Skansen mod Sønderjyske – så kan du genopfriske din hukommelse her:

Website Security Test