Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Godt nyt om Langerhuus

Webredaktør, udgivet d. 6. november, 2015

Der er nu for alvor håb om at 2 års skadeshelvede er ved at være slut for Gunman Jonas Langerhuus.

Tirsdag var publikumsfavoritten til kontrol scanning på Viborg Privathospital, og her blev der givet grønt lys for at Langerhuus igen må træne håndbold i Morten Børup Hallen.

Det springerknæ der har holdt vores højre back fra banen i næsten 2 år, er nu endeligt igen under kontrol og han skal nu trappes kontrolleret ind i haltræningen, under skarp overvågning af chef fys. Thomas Padkær.

Vi er der med genoptræningen hvor vi gerne vil være lige nu. Scanningen viste at der ikke længere er nogle blødninger i den knæskals scene som har været problemet, så nu er vi klar til igen at begynde med haltræning. Det kommer til at foregå via en langsigtet plan, hvor vi løbende skal vurdere hvordan knæet respondere på de mange spring og landinger som knæet nu vil blive belastet med.

Der er ingen garantier med en skade der endte med at blive så alvorlig som i dette tilfælde, men som det ser ud lige nu så ser det rigtigt positivt ud. Det er svært at sætte en tidsplan op endnu, men går alt efter bogen de kommende uger, vil jeg ikke afvise at vi kan se Jonas på banen igen i løbet af december måned, men igen der er ingen garantier med sådanne skader, slutter Thomas Padkær.

thomas padkær

Website Security Test