Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Første nederlag til U18 pigerne

Tom Kristensen, udgivet d. 11. november, 2015

U18 piger 1 division: Skanderborg Håndbold – FCM Håndbold 15-25 (8-11)

Klart nederlag til U18 pigerne

Hjemmeholdet led sæsonens første nederlag efter klart at have tabt hjemme mod FCM. Pigerne var uden to af de bærende kræfter i bagkæden, og måtte derfor stille til kamp med kun 3 bagspillere. Det skulle senere vise sig at medføre en del nye uprøvede opstillinger. Kampen startede meget lige og efter 12 min var holdene stadig helt lige. Herefter begyndte hjemmeholdet at skifte i bagkæden, det betød helt nye uprøvede opstillinger med stregspillere i bagkæden, og en masse overgangsspil. Formationer som tydeligt kunne ses aldrig var trænet og udbyttet udeblev. Resten af halvlegen var det derfor FCM som var i front, og de kunne gå til pausen foran 8-11. Efter pausen fortsatte hjemmeholdet med et utal af nye formationer i bagkæden, og forsøgte at holde fast i FCM. Udeholdet var dog hele tiden foran, og selv om hjemmeholdet kom på 14-17 efter 20 min spil i 2 halvleg, kom de for alvor aldrig helt tæt på. De sidste 10 min blev en meget skidt omgang for hjemmeholdet. Alle mand-mand dueller i forsvaret blev tabt og FCM`s backs fik meget ledt ved at spille sig igennem, og da angrebet stadig vaklede – ja så endte det med en nærmest total nedsmeltning, og en fortjent storsejr til FCM. Pigerne må hurtigt ligge nederlaget bag sig og håbe på et noget bedre resultat hjemme mod Horsens på søndag.

Målscorer for Skanderborg: Sarah Stougaard 6, Stine Kristensen 3, Celine Holst 2, Sofia Deen 2, Edita Nukovic 1, Michelle Sally 1.

Website Security Test