Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Første nederlag til U16 pigerne

Tom Kristensen, udgivet d. 5. november, 2015

U16 Pige 1. division: Ikast Håndbold – Skanderborg Håndbold 25-22 (13-10)

To svære kampe på udebane med en enkelt dag i mellem var mere end Skanderborgpigerne kunne kapere i denne omgang, for det var et hold, der manglede den sædvanlige gnist, der gik på banen tirsdag aften i Hyldgårdshallen i Ikast.

Pigerne lagde fint fra land og kom hurtigt foran 3-0, men derefter gik der 10 minutter før næste scoring og i mellemtiden havde Ikast nået at score 4 mål.

Kampen var fra Skanderborgs side præget af rigtig mange tekniske fejl, som man ikke plejer at se. Holdet fik spillet sig fint igennem til mange gode afslutninger, men skuddene på mål var ukoncentrerede samtidig med, at Ikasts målvogter stod en flot kamp.

Skal man glæde sig over noget, var det Skanderborgpigerne flotte returløb, hvor mange lange udkast blev grebet og det forhindrede Ikast i at lave så mange kontramål, som de plejer.

”I dag taber vi kampen til os selv og den manglende parathed”, sagde træner Ronni Boy efter kampen. ”Vi mangler nogen, der byder ind alle 60 minutter af kampen. Jeg vil dog glæde mig over, at vi vandt mange dueller i vores højre angrebsside igen i dag.”

Hvad pigerne ikke havde i gejst og engagement denne aften, havde til gengæld de mange trofast fans, der var mødt op med ’klappere’ og godt humør – men lige lidt hjalp det. Vi ser frem til revanchekampen, som spilles i Cigaræsken søndag den 15. november kl. 14.15.

Målscorere: Signe Meldgaard 4, Sara Rexhepi 4, Sofie Sletskov 4, Emma Thatt 3, Josefine Thorsted 3, Majken Hedegaard 1, Stinna Benfeldt 1, Mathilde Schou 1 og Maria Skov Schmidt 1

Redningsprocent Anna Kristensen: (34%)

 

Website Security Test