Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Første nederlag til 1. div. damer

Webredaktør, udgivet d. 8. november, 2015

Referat Ajax København – Skanderborg Håndbold 24-18 (11-9)

Trods det ærgerlige nederlag til Skanderborg blev kampen lørdag eftermiddag i Bavnehøjhallen mod Ajax København netop den dramatiske og intense forestilling, som mange havde forventet og håbet på. Marie Aamand

Topmødet mellem de eneste to ubesejrede hold i 1. division blev spillet i en stemningsfuld arena, hvor de to holds tilhængere leverede på lægterne, mens spillerne leverede på banen.

Selv om Skanderborg aldrig fik gang i sin kontramaskine, og forsvaret er set noget bedre, fulgtes holdene tæt helt ind til det 50. minut, hvor Ajax for første gang kom foran med tre mål, 20-17. Skanderborg fik reduceret til 20-18, men fem minutter før tid var Ajax igen foran med tre, 21-18, også gik det pludselig rigtig stærkt.

Ajax viste i kampens slutning, hvorfor det netop er det hold, der har som målsætning at komme i ligaen. De mange erfarne og dygtige Ajaxspillere sprudlede med flotte detaljer og mål, mens intet ville lykkes for det unge Skanderborghold, der nu skal bruge ugen på at arbejde med at finde sit DNA og det gode humør igen.

Næste kamp spilles på hjemmebane i Morten Børuphallen lørdag 14. november kl. 14 mod Fredericia, som har Skanderborgs tidligere assistenttræner Michael Jensen som cheftræner. Med sig i bagagen har Fredericia desuden en sejr over Ringsted fredag aften.

 

Målscorere for Skanderborg: Othilia Christensen 4, Mia Møller 3, Amalie Wichmann 3, Laura Damgaard 2, Janne Brøndum 2, Marie Aamand 2, Nicoline Berthelsen 1, Mette Lassen 1.

Website Security Test