Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Dobbelt op over Fredericia

Webredaktør, udgivet d. 15. november, 2015

Skanderborg Håndbold 1. div. damer-Fredericia HK1990, 32-16 (16-10)

Lørdagens kamp i Morten Børup Hallen blev til en storsejr til Skanderborgs 1. divisionsdamer med en målscore, der blev dobbelt så stor som gæsternes, Fredericia, som ikke fik mere end 16 mål inden for Skanderborgs målramme. Cecilie Vester 1. div. damer 15/16

Skanderborg viste spilleglæde og løbeglæde, som de omsatte til mange flotte mål og redninger, hvilket begejstrede den fyldte cigaræske. Sidste weekends nederlag til Ajax var i den grad en saga blot.

Vi satte os på dem fra start og var bare markant bedre, konstaterer Skanderborgs træner, Mikkel Voigt. – Forsvarsmæssigt havde vi en kompakthed og fik lavet de frikast, vi skulle, og så fik de det svært i deres angreb. Derudover var vores kontraspil fint, især andenfasen, hvor vi løb op med to strege, og der var meget godt stregspil i denne kamp, af alle tre stregspillere. Angrebsspillet var et kollektiv, mange forskellige lavede mål, og uanset hvem der var inde, overstrålede de Fredericias hold, tilføjer han.

Holdet skal nu bruge ugen til at forberede sig på en tur til Ringsted på lørdag 21. november. – Det bliver en helt anden opgave for os. TMS Ringsted dækker ofte super offensivt op og har nogle dygtige individualister, men alle på holdet kan lave mål og er generelt dygtige spillere, siger Skanderborgtræneren.

Skanderborgs målscorere: Nicoline Berthelsen 7, Marie Aamand 5, Celine Holst 4, Laura Lund 4, Amalie Wichmann 4, Emma Apel 2, Mia Møller 2, Janne Brøndum 1, Cecilie Vester 1, Amalie Grøn 1, Caroline Theill 1.

Website Security Test