Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Debut i landsholdsuge

Webredaktør, udgivet d. 6. november, 2015

Der er 3 nuværende og en masse tidligere Gunmen i aktion i denne landsholdsuge på herresiden.

Der var 2 nuværende Skanderborg drenge med da U20 landsholdet blev samlet tirsdag i Skærbæk. Det blev desværre en kort fornøjelse for både Frederik Sass og Jakob Aaquist. De har begge forladt Skærbæk igen da både Jakob og Frederik blev skadet under samlingen.

Peter Balling 2013 (7)Torsdag aften fik Peter Balling sin debut på A-landsholdet, hvor Danmark var oppe imod selveste verdensmestrene fra Frankrig. Peter Balling var oprindeligt udtaget til B-landsholdet, men blev opgraderet til det bedste hold da Nicolaj Øris meldte afbud. Det blev til et enkelt flot mål for vores tidligere topscorer. Der skal herfra lyde et stort tillykke til Peter med debuten i den “rigtige” trøje.

På B-landsholdet er der også grøn deltagelse. Besard Hakaj er med det norske hold, som også er med i 4 nationers turneringen i Polen. På det danske hold er der ingen nuværende Skanderborg spillere, men til gengæld 3 tidligere. Lars Mousing, Andreas Holst og Johan Hansen er alle med i den røde landsholdstrøje. Holdene spiller 3 kampe, fredag, lørdag og søndag. Danmark og Norge mødes i den sidste kamp søndag.

Vi ønsker held og lykke til alle med landsholdsaktiviteterne.

Website Security Test