Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ærgerligt nederlag i Ringsted

Webredaktør, udgivet d. 22. november, 2015

TMS Ringsted-Skanderborg 1. div. damer, 24-22 (13-10)

Et stækket Skanderborghold besøgte lørdag eftermiddag TMS Ringsted, som kom bedst fra start. Skanderborg manglede et par centrale spillere. Bagspiller Othilia Christensen var syg, mens stregspiller Marie Aamand i de næste mange måneder må se på fra bænken, efter at hun sidste lørdag i kampen mod Fredericia for anden gang pådrog sig en alvorlig knæskade. Endnu engang er det forreste korsbånd sprunget i venstre knæ.

Forsvaret brugte første halvleg på at vænne sig til de nye sidemakkere, mens der i angrebet ikke var den store succes, før der var spillet 14 minutter, og Ringsted førte 7-4. Tre af Skanderborgs mål indtil da var endda scoret på straffe af straffekastskytten Amalie Wichmann, der nu kom på banen som playmaker og i de næste par minutter fik scoret yderligere tre mål i rap. Skanderborg kom på 8-8, men måtte gå til pausen bagud 13-10. 1. div. damer i TMS Ringsted 15/16

Med ny energi kom Skanderborg på banen til anden halvleg, og med et bedre forsvar, kom der gang i kontraen, og på tre hurtige mål af venstrefløjen Mette Lassen hentede de Ringsteds føring, 13-13. Nogen køn kamp var det ikke, men det lykkedes Skanderborg at kæmpe sig til en føring på fire mål, 15-19. Den fik holdet dog sat over styr i løbet af ganske få minutter, og så stod der uafgjort igen, 19-19.

En Skanderborg-timeout hjalp ikke på situationen, og den efterfølgende scoringspause på næsten 9 minutter afgjorde kampen til hjemmeholdets fordel. Skanderborg fik aldrig rigtig flow i angrebsspillet, og syv af Skanderborgs 22 mål blev scoret på straffe. – Nu ser vi frem til en uge, hvor vi er fri for sygdom og småskader og kan få alle spillere med i træningen. Den rette indstilling og koncentrationen skal findes frem, og så håber vi, at der er flere, der stepper op og tager ansvar. Det er der brug for. Vi må rykke sammen i bussen, så vi i den kommende kamp kan vise, at det her bestemt ikke er vores normale niveau, og så skal vi finde god gammeldags ærgerrighed frem, siger Skanderborgs træner Mikkel Voigt.

Målscorere for Skanderborg: Amalie Wichmann 10, Mette Lassen 3, Janne Brøndum 3, Melanie Fuglsbjerg 2, Laura Damgaard 2, Mia Møller 1, Emma Apel 1.

Website Security Test