Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

1. div. damer besøger Aalborg

Webredaktør, udgivet d. 26. november, 2015

Optakt EH Aalborg – Skanderborg Håndbold, søn. d. 29/11 kl. 15.00 i Nr. Sundby Idrætscenter

Kampen søndag er mod oprykkerne fra Elitehåndbold Aalborg, som har taget den direkte oprykning og er i gang med at etablere sig i 1. division.

Hjemmeholdet har et homogent hold, med en gruppe kernespillere, som er ægte Aalborg-piger og har spillet lokalt i en lang række år. Flere af dem var sågar omkring Ligaholdet, dengang man sidst satsede på damehåndbold i Aalborg. Profilerne hedder Julie Aagaard, Katrine Stilling og Charlotte Lund Mikkelsen og er allesammen flittigt scorende! Celine Holst 1. div. damer

Deres 6-0 forsvar er fysisk betonet og de trykker ethvert hold godt og grundigt i deres 2. fase kontra. Med på holdet er en gammel Skanderborg-pige, som forud for sæsonen flyttede til Aalborg og skiftede i den forbindelse klub til EH Aalborg – glædeligt gensyn med Hanne Due på stregen. Vi ser utroligt meget frem til kampen på søndag. Kampen er mod en stærk modstander på en svær udebane, men vi ved, at pigerne har meget at komme med.

Ugen er blevet brugt på at arbejde målrettet med 6 mod 6 spillet således at vi kan løfte vores niveau på til vante højder, når vi søndag løber på banen mod Aalborg.

Humøret i truppen er godt og vi glæder os til at snøre skoene og løbe på banen til kamp mod EH Aalborg søndag.

Website Security Test