Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vigtig udesejr til U16 pigerne

Tom Kristensen, udgivet d. 19. oktober, 2015

U-16 Pige 1. division: Fredericia HK 1990 – Skanderborg Håndbold 24-29 (14-15)

Skanderborgs U16-piger kom godt fra start i Bredstrup-Pjedstedhallen denne søndag, hvor modstanderen hed Fredericia HK 1990. Der skulle gå over syv minutter af kampen før Fredericia fik scoret det første mål og på det tidspunkt havde Skanderborg allerede nettet fire gange. Herefter fik Fredericia hul på bylden, og holdene fulgtes pænt ad scoringsmæssigt resten af halvlegen, som endte med en enkeltmåls føring til Skanderborg. 2. halvleg startede stort set på samme måde som første, og først efter næsten 6 minutter scorede Fredericia, mens Skanderborg på dette tidspunkt havde bragt sig foran med fire mål på tre flotte streg- og fløjscoringer. Skanderborg fik bedre fat i forsvaret, men havde til gengæld lidt problemer med at passere Fredericias velspillende målvogter, og med ca. otte minutter tilbage af kampen fik Fredericia for første gang udlignet til stillingen 24-24. Måske gik alvoren op for pigerne fra Skanderborg, der herefter spillede sig flot igennem det fredericianske forsvar igen og igen og nåede hele fem scoringer, inden kampen sluttede 24-29. Den sidste scoring på tremeter efter tid, som Sofie Sletskov flot og overlegent satte op i det ene målhjørne.

Efter kampen sagde træner Ronni Boy: ”Vi havde i dag store udfordringer i vores midterforsvar, hvor vi havde specielt fokus på højre back. Men Maria Schmidt fik styr på midten og spillede en rigtig god forsvarskamp. I angrebet fik Emma Thatt sat spillet godt op, og det gav mange gode chancer til holdet”.

Allerede på tirsdag den 20. oktober går det løs igen, hvor Skanderborg møder DUH Esbjerg på hjemmebane i Morten Børuphallen kl. 19.45.

Målscorere: Emma Thatt 8, Sofie Sletskov 7, Josefine Thorsted 5, Majken Hedegaard 4, Stinna Benfeldt 2, Maria Skov Schmidt 2 og Sarah Kaiser Jensen 1

Redningsprocent Anna Kristensen: 36%

 

 

Website Security Test