Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vestjyske brokkerier

Webredaktør, udgivet d. 30. oktober, 2015

Team Tvis Holstebro træner Patrick Westerholm langer i dagens kamp oplæg ud efter Skanderborg Håndbold, for ikke at ville flytte lørdagens kamp i Morten Børup Hallen.

– Vi er blevet sorteper i forbindelse med flytningen af nogle kampe – og fordi Skanderborg ikke ville flytte vores indbyrdes kamp. Det er urimeligt, at vi skal spille så tæt på hinanden, siger cheftræneren, der fredag havde sine spillere samlet til en omgang let restitutionstræning. 

Den anklage kommer bag på hele den sportslige ledelse i Skanderborg Håndbold.

Sportschef Torben Væver var helt uforberedt på kritikken fra Holstebro.

Jeg troede ikke mine egne øre da jeg blev gjort opmærksom på artiklen. Hverken jeg eller andre i ledelsen havde hørt noget som helst om at TTH ønskede kampen flyttet. Jeg har i eftermiddag ringet rundt til alle der har med holdet at gøre, og ingen har hørt noget som helst. Efterfølgende har jeg erfaret at den eneste der har været i kontakt med TTH er vores turneringsansvarlige, og han fik for nogen tid siden en opringning fra en TTH ansat, der spurgte til den pågældende kamp. Han orienterede om at der var et planlagt dobbeltstævne med 1. divisionsdamerne, og så blev der sagt, at så duede det jo ikke og at de evt. ville vende tilbage.

At udstille det som om at vi ikke ville flytte kampen er da noget af en frækhed må jeg sige. Det må jo stå for deres regning men jeg syntes bestemt det er en underlig måde at fremlægge tingene på.

Website Security Test