Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 pigerne spillede uafgjort i lokalopgør

Tom Kristensen, udgivet d. 4. oktober, 2015

U18 piger 1.division:  Skanderborg Håndbold- SK Århus 26-26 (14-13)

Uafgjort i sæsonens første kamp.

Der var dømt lokalopgør i Morten Børup Hallen da SK Århus søndag var på besøg. En kamp der fra start til slut var tæt, og som med skiftende føringer undervejs endte med et uafgjort resultat. Hjemmeholdet måtte på forhånd påtage sig favoritværdigheden, en rolle de havde mere end svært ved at udfylde i dag. Spillet manglede kvalitet, og en godt spillende SK målvogter, og en godt skydende venstre back gjorde det svært for Skanderborgpigerne. Hvad spillet manglede i kvalitet fik tilskuerne til gengæld i fight og spænding. Begge hold kæmpede det bedste de havde lært, og var med til at give de mange tilskuere en spændende kamp. En kamp der kunne være gået begge veje. Med 10 min igen havde SK slået et lille hul på 2 mål. Hjemmeholdet fik dog hentet føringen, og bragte sig også på vinderkurs med en scoring til 26-25 med 40 sekunder igen. SK Århus svarede dog igen, og kunne sætte det udlignende mål ind med 15 sekunder igen. En skidt start for pigerne som på dagen trods alt skal være glade for det ene point.

Kampen bekræfter at pigerne er havnet i en meget stærk pulje hvor man skal være 100% klar til hver eneste kamp, hvis der skal hentes point nok til en ligaplads, som er holdets mål for efteråret.

Næste opgave for pigerne er den 22. oktober på udebane mod stærke FCM.

Målscorer for Skanderborg : Sarah Stougaard 8, Nicoline Olsen 5, Stine Kristensen 4, Kristina Jørgensen 3, Caroline Svarre 2, Natascha Kejser 2, Sofia Deen 1, Michelle Sally 1

 

Website Security Test