Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 pigerne sejrede i FCM

Tom Kristensen, udgivet d. 23. oktober, 2015

U18 piger 1. division: FCM Håndbold – Skanderborg Håndbold 22-25 (10-13)

Vigtig udesejr til U18 pigerne

Efter skuffende uafgjort hjemme i første runde mod SK Århus var det en flok spændte piger der skulle en tur på heden for at møde FCM torsdag aften. En svær udebane hvor pigerne traditionelt har haft det svært. I går gik det dog godt, og det blev til en relativ sikker sejt. Skanderborg fik en god start på kampen og kom hurtigt foran med et par mål. En afstand de via en halvlegsføring på 10-13 holdt kampen ud. En godt spillende Trine Bentzen i målet, og en effektivt skydende Sofia Deen var dagens bedste for udeholdet. En vigtig sejr for pigerne der på tirsdag tager imod Esbjerg hjemme i Morten Børup hallen. Målscorer for

Skanderborg. Sofia Deen 7, Sarah Stougaard 6, Kristine Jørgensen 5, Nicoline Olsen 5, Caroline Svarre 1, Stine Kristensen 1

u18 piger

 

Website Security Test