Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 pigerne sejrede sikkert i lokalopgør

Tom Kristensen, udgivet d. 4. oktober, 2015

U-16 Pige 1. division: Skanderborg Håndbold – SK Aarhus 27-17 (13-5)

Pigerne fra Skanderborg glædede sig rigtig meget til at komme i gang med den nye turnering, så de kunne få afprøvet noget af alt det, der er blevet trænet i ugerne op til turneringsstarten. Og det var en flok koncentrerede piger, der lagde fra land og viste flot håndboldspil fra starten, og da der blev fløjtet til pause var der hele seks spillere, der havde scoret Skanderborgs 13 mål.

I anden halvleg mistede Skanderborg pigerne lidt af gejsten og blev trukket ned i tempo af SK Aarhus’ meget langsomme og tunge spil, men på trods af dette formåede holdet alligevel at forøge føringen med et par mål og vandt således med 10 overskydende mål.

”Vi spillede en rigtig flot og disciplineret 1. halvleg, hvor Anna i målet også fik gode betingelser af et velfungerende forsvar, men det var som om, at pigerne manglede motivation i 2. halvleg”, sagde træner Ronni Boy Klitgaard efter kampen.

Og således er der også noget at arbejde videre med inden næste kamp, som er en udebanekamp mod Fredericia HK90 søndag den 18. oktober.

Målscorere: Emma Thatt 10, Stinna Benfeldt 5, Majken Hedegaard 3, Sofie Sletskov 3, Sarah Kaiser 2, Mathilde Schou 2, Caroline Callesøe 1 og Maria Skov Schmidt 1

Redningsprocent Anna Kristensen: 43%

 

Website Security Test