Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 drengene fik uafgjort

Tom Kristensen, udgivet d. 21. oktober, 2015

U16 Drenge, 1. division Fredericia-Trelde – Skanderborg: 18-18 (11-7)

Ét point i overtid

Skanderborgs U16 drenge 1, vidste godt, at de skulle på en svær opgave søndag, hvor de var på besøg hos Fredericia-Trelde. Drengene fra Trelde er nok det bedst sammenspillede hold i DK og har været danske mestre i U10, U12, og U14 med dette kuld drenge.

Om det var overdreven respekt for Trelde’s CV skal jeg ikke kunne sige, men Skanderborg startede meget nervøst op, og havde rigtig svært ved at komme til scoringer. Det skulle desværre vise sig, at blive et gennemgående tema for kampen, da vi kommer bagud 4-9 efter 20 min.

Der blev prøvet rigtig mange ting fra vores 2 træneres side, men vi fandt aldrig de helt rigtige åbninger til at låse Trelde’s forsvar op. Selv i de perioder hvor vi spiller med ekstra markspiller, kommer vi stadig ikke til de store chancer, som vi plejer og det skal nok tilskrives vores modstander, der virkede meget godt forberedt på, hvad vi kunne komme med. Samtidig havde de en stærkt spillende keeper. Halvlegsstilling: bagud 7-11.

Vores forsvar og keeper var til gengæld en anden sag. Der var super fight og intensitet fra alle, og det lykkedes at fortsætte de flotte takter fra Sønderjyske kampen, og i løbet af anden halvleg begynder vi at hente ind på Trelde. Fem minutter før tid stod der 16-16, men med lidt over et minut tilbage er Trelde foran 18-16, men med en vanvittig afslutning, med 2 brændte 100% chancer fra os, lykkedes det alligevel, at score på straffe til 18-18 efter tid. Alt i alt et point, som jeg tror vi skal være godt tilfredse med.

Målscorere: Tobias Faurskov 6, Mads Svangreen 5, Lasse Aebeløe 3, Frederik Iversen 3, Andreas Søgaard 1.

Redningsprocent: Salah Boutaf 39%.

u16 drenge

Website Security Test