Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 drengene vandt igen

Tom Kristensen, udgivet d. 26. oktober, 2015

Referat U14 Drenge 1. division

Skanderborg – Herning f.H.29-23 (17-10)

Skanderborg var klar over, at Herning ville komme med gode skytter samt contraspil af høj klasse. I 1. halvleg krævede det lige lidt justeringer hos de grønne, men så kom forsvare også på plads og Skanderborg øgede støt, men sikkert sit forspring – godt ført an af Magnus Haubro, der sikrede assists til snart den og så til den anden, samt Thomas Arnoldsen, der nettede ikke mindre end 6 gange på de første 25. min. En komfortabel Skanderborg sejr syntes i sigte ved halvlegsføringen på 17-10.

Der var aldrig tvivl om kampens udfald, men Skanderborg tabte momentum i 2. halvleg, hvor tempoet fald og der var for mange afbrændere. I den anden end kørte Herning gang på gang på kant af Skanderborgs center og pressede spillet videre til sine backs på ydersiden eller fandt stregen, ligesom de fik gang i det contra spil, som vi vidste, de beherskede. Selv med en målmandspræstation hos Jonas Bang over niveau, særligt i 1. halvleg, var det Herning der knebent tog 2. halvleg.

Kampen endte 29-23 og de to point landede trods alt fortjent hos de grønne, som viste de helt rette takter i 1. halvleg.

Målscorer: Magnus Haubro Jensen: 7, Thomas Arnoldsen: 7, Magnus Vejsgaard: 5 (2), Frederik Arnoldsen: 3, Mads Sejrsen: 3, Lasse Højgaard: 2, Jakob Villemoes: 2.

Website Security Test