Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 drengene vandt i HEI

Tom Kristensen, udgivet d. 22. oktober, 2015

U14 Drenge 1. division  HEI – Skanderborg 16-24 (6-9)

Dagens U-14 kamp ude mod HEI endte med en fortjent sejr på 24-16 til Skanderborg.
Kampen startede i høj fart og med to hold, som fulgtes ad de første 15 min. Herefter blev der justeret lidt i både det grønne forsvar og angreb, hvorefter Skanderborg kunne gå til pause med en komfortabel 3 måls føring til 6-9. Ikke mange mål på 25 min, men til gengæld rykkede de grønne fra med 3 hurtige scoringer lige efter pausen – og herefter var der aldrig tvivl om kampens udfald.

Især Magnus Vejsgaard virkede i hopla og tilkæmpede sig bla 4 straffe, som blev sikkert eksekveret af Magnus Haubro (6/6). Men også forsvaret stod rigtigt og tacklingerne smældede, når HEI nærmede sig de grønne Young Guns. Som kampen skred frem, faldt HEI tilbage på enkeltmandspræstationer – det var ikke nok mod et Skanderborghold, der kampen igennem fik mere og mere fart i bolden og pres i angrebet.

Målscorer: Magnus Haubro Jensen: 11 (6), Thomas Arnoldsen: 4, Magnus Vejsgaard: 3, Frederik Arnoldsen: 3, Lasse Højgaard: 3.

Website Security Test