Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Svær udekamp i Lyngby

Webredaktør, udgivet d. 2. oktober, 2015

Optakt Lyngby HK vs. Skanderborg Håndbold, Lyngby-hallen 3/10 kl. 15.30

Oven på en rigtig fornuftig træningsuge, er vi glade for, at kunne meddele at truppen ser skarp ud i øjeblikket. Men selvom vi har 6 point efter 3 kampe kan vi ikke kalde os favoritter, når vi lørdag løber på banen mod Lyngby HK i Lyngbyhallen.indløb

Modstanderen har en lang tradition for at ligge pænt i rækkens top og med forstærkninger af velkendte navne som Celine L. Kristiansen, Stine Holm og Julie Frilund er det i forvejen stærke hold med Nicole Leonhardt som styrmand og Frederikke Guldmark som måltyv en stor bejler til rækkens absolutte top.

Det bliver således en styrkeprøve af de helt store, som det unge Skanderborg-hold skal ud i på lørdag, men det skal ikke forhindre pigerne i at glæde sig helt vildt til denne kamp.

Ugen er blevet brugt på forberedelse og pigerne er klar til, at give Lyngby kamp til stregen på lørdag.

Energien oven på den gode start skal bruges til at fastholde de gode elementer i vores spil samtidig med, at vi håber at kunne løfte os på andre punkter – og sammen lave et godt resultat i Lyngby. Vi ved, at hvis vi rammer dagen kan alt lade sig gøre!

Website Security Test