Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Stor disciplin gav sejr

Webredaktør, udgivet d. 24. oktober, 2015

Bjerringbro FH – Skanderborg Håndbold 1. div. damer, 20-26 (11-15)

Fredag aften var Skanderborgdamerne i Bjerringbro og hentede endnu en sejr.

– Vi spillede sindssygt disciplineret i både angreb og forsvar, og vores forsvar stod skarpt med gode præstationer, som holdt Bjerringbros bagspillere på et fåtal af mål, ja, så langt nede, som det næsten kan lade sig gøre. Det var også opskriften på forhånd; at sætte en prop i deres angrebsmaskine, forklarer Skanderborgtræner Mikkel Voigt Frederiksen, der er meget tilfreds med endnu to point til holdet, der stadig fører 1. division med nu 12 point for 6 kampe.

– Det er langt over forventet, tilføjer han. Hidtil har ingen af modstanderholdene formået at score over 21 mål mod Skanderborg.1. div. damer Celine Holst 15/16

I forberedelsen til fredagens kamp var der blevet lagt en plan, som blev fulgt tæt.

– Vi havde tænkt, at det ville blive en mega svær kamp, og vi havde kæmpe respekt for deres individuelle kvaliteter og deres rutine, så det var det, vi havde forberedt os på, forklarer træneren.

Han og trænerkollega Kristian Danielsen nåede at sende alle 16 spillere på banen i løbet af kampen, og det gav luft til, at holdet kunne følge gameplanen.

– Vores 16 spillere indeholder forskellige kvaliteter, som alle viste sig brugbare for at besejre Bjerringbro. Alle udfyldte den rolle og løste den opgave, de fik, i de minutter de var på banen. Så den største ros går til hele holdet, det var en flot sejr af de grønne piger, siger Mikkel Voigt, der dog også roser stregspiller Celine Holst for godt defensivt spil, og også målmand Monika Kongsgaard, som blev kampens spiller, tog fint fra. 1. div. damer Amalie Wichmann 15/16

Træneren er også tilfreds med de 26 scoringer mod Bjerringbro, der fulgte med til 17-18 et kvarter før tid.

– Vi kunne måske godt have slået et hul til Bjerringbro lidt tidligere i kampen, hvis vi havde været lidt mere effektive på vores chancer, men vi var nu fornuftigt skydende i angrebet, og ikke mindst Amalie Wichmann var en stor trussel mod deres forsvar, siger træneren, der sammen med holdet glæder sig til næste kamp, som er lørdag 31. oktober i Morten Børup Hallen mod Hadsten Sports Klub.

1. div. damer 15/16

–   Hadsten har fået et par profiler skadet, men har alligevel formået at steppe op i de seneste par kampe, så det er bestemt et hold, der kan slå alle, tilføjer han.

Kampen spilles klokken 14.00 og efterfølges af herreligakampen Skanderborg-Team Tvis-Holstebro kl. 16.30. Der er lagt op til en stor håndboldlørdag i Cigaræsken!

Skanderborgs målscorere: Amalie Wichmann 9, Amalie Grøn 5, Laura Damgaard 2, Janne Brøndum 2, Marie Aamand 2, Othilia Christensen 2, Nicoline Berthelsen 1, Melanie Fuglsbjerg 1, Cecilie Vester 1, Mia Møller 1.

Website Security Test