Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Statistik før HCM

Webredaktør, udgivet d. 23. oktober, 2015

Når The Green Gunmen imorgen rider mod vest for at møde HCM, er det kun 3. gang i historien de 2 klubber mødes i den bedste danske række.

statistik 3Sidste sæson mødtes de 2 klubber for første gang i herre ligaen og her vandt begge klubber hver en gang. Skanderborg vandt i Herning med 28-21, mens HCM vandt det omvendte opgør i Cigaræsken med 30-26.

HCM ligger aktuelt på en 10. plads med 8 point for 8 kampe, og kommer fyldt med selvtillid efter en flot udesejr mod Aalborg Håndbold.

Skanderborg kommer også med selvtilliden i behold, efter det er blevet til sejre i de 3 seneste kampe. Kun een gang tidligere i de 9 sæsoner vi har været i den bedste række, har vi præsteret at vinde 4 kampe i træk. Det var i sæsonen 98/99, hvor vi besejrede Team Helsinge, FIF, Bjerringbro og Vadum i 4 på hinanden efterfølgende kampe.

Sheriffen vil med stor sikkerhed senere på dagen erklære kampen 50/50, mens bookmakerne tror på en hjemmesejr til HCM. Du kan få pengene 1,75 gange igen på en HCM sejr, 9,0 på uafgjort mens en sejr til The Green Gunmen vil give 2,60 gange pengene igen.

Kampstart lørdag kl. 15.00 i den runde hal i Messecebter Herning. Vi håber således på tørvejr.

Website Security Test