Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg holder momentum

Webredaktør, udgivet d. 4. oktober, 2015

Referat 1. division damer Lyngby HK – Skanderborg Håndbold, 19-27 (8-11)


Mon nogen havde spået, at Skanderborgs unge hold ville føre 1. division efter fire runder? Ikke desto mindre er det tilfældet, efter at holdet lørdag eftermiddag spillede sig til endnu en sikker udebanesejr.Mia Møller

Denne gang måtte Lyngby se sig slået, efter at de havde ført kampen (bortset fra stillingen 3-3) med både to og tre mål indtil det 24. minut.

I minutterne op til havde Skanderborgs højreback nr. 11 Mia Møller i løbet af 50 sekunder kylet et par venstrehåndsmål i Lyngbymålet, så det sang.

– Hun får brudt deres momentum, og det vender første halvleg for os, hvor vi ellers ikke rigtigt havde fået udnyttet vores chancer, siger Skanderborgs træner Kristian Danielsen.Amalie Wichmann, 1. div. damer, 2015/16

 

I det 24. minut udlignede bagspiller nr. 23 Amalie Wichmann til 8-8, og hun tog sig også af mål nummer 10 og 11 i første halvleg.

– Amalie ramte en rigtig god dag og fik et flot comeback efter sin længerevarende rygskade, siger Kristian Danielsen, der dog understreger, at sejren blev skabt ved en holdindsats.

– Vi har trænet rigtig godt i den forgangne uge, og vi havde en god fornemmelse i maven, selv om vi vidste, at det ville blive en tæt kamp. Men hvis vi ramte niveau, vidste vi, at vi kunne presse dem. Det lykkedes, og vi fik igen vist holdets potentiale med mange på måltavlen og et par målvogtere, der supplerede hinanden flot, ligesom alle stregspillerne også leverede et godt arbejde i forsvaret.Cecilie Vester 070315-07 Stregspiller nr. 10 Cecilie Vester gjorde i øvrigt et godt indhop midt i anden halvleg, da hun, suppleret af fine langskud af bagspiller nr. 21 Othilia Christensen, fik scoret et par mål, og det gav Lyngby ‘dødsstødet’, fortæller han og roser Lyngbys målmand Natacha Bülow-Olsen og holdet for dets gode individualister.
Skanderborg tager lørdag 17. oktober imod BK Ydun, som er Skanderborgs træner, Mikkel Voigts, tidligere klub.

– Og jeg er sikker på, at han vil gøre alt for, at kampen bliver spillet på vores præmisser, så vi vinder og fortsætter vores momentum og forhåbentligt gør Morten Børup Hallen til et uindtageligt fort, smiler trænerkollegaen Kristian Danielsen.

– Vi er jo startet over forventning, det havde vi slet ikke drømt om, så det er vi rigtig glade for, og det er da sjovt at gå ubesejret på efterårsferie!

 

Målscorere: Amalie Wichmann 8, Othilia Christensen 6, Mia Møller 3, Celine Holst 3, Cecilie Vester 3, Janne Brøndum Henriksen 2, Melanie Fuglsbjerg 1, Mette Lassen 1.

Website Security Test