Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr til U18 drengene i tæt opgør

Tom Kristensen, udgivet d. 20. oktober, 2015

U18 drenge 1. division

Fredericia-Trelde – Skanderborg Håndbold 33-34 (16-15)

Det blev aldrig den helt store kamp rent spillemæssigt, men intensiteten fejlede bestemt ikke noget. Afslutningen blev helt forrygende med en Skanderborg scoring og – målmandsredning som de sidste aktioner i kampen, der gav udeholdet sejren.

Hjemmeholdet lagde ud i et højt tempo i angrebet og fik dækket fornuftigt op i forsvaret, mens det virkede til, at Skanderborg lige skulle have banket rusten af efter efterårsferien. Derpå fulgte en periode med nogle boldtab og opdækningsfejl af hjemmeholdet, mens udeholdet kom i gang med flotte indspil og skud fra bagkæden, hvilket gav Skanderborg en føring på 2 mål efter 10minutter.

Derpå skiftede kampen helt karakter. Trelde begyndt at dække mere offensivt, og fik skærmet udeholdets backer, hvilket stoppede flowet i Skanderborgs spil. Skanderborg prøvede som modtræk, at spille med offensiv målmand uden held, mens Treldes tempo angrebsspil fungerede fint. Halvlegen sluttede dog mindre festligt for Trelde, selvom Skanderborg kun lige hang på. Et frikast i overtiden gik mod alle odds gennem opdækningen og i mål, så Skanderborg kun var nede med et mål i halvlegen.

Denne scoring så ud til at give Skanderborg et moralsk rygstød, og efter pausen virkede Skanderborg noget mere opsatte, selvom Trelde fortsat var det bedst spillende hold. Trods manglende flow i spillet begyndte udeholdet at æde sig ind på Trelde, og efter 10 minutter tog Skanderborg føringen. Nu var rollerne pludselig ændrede, og Skanderborg begyndte at vise takter og kunne udbygge føringen til 3 mål.

Uheldigvis for Skanderborgs holdt det gode spil ikke ved, samtidig med at Trelde kom lidt tilbage, men Skanderborg formåede dog det sidste kvarter af halvlegen at holde et-måls føringen. Skanderborgs større bredde og fysik gjorde udslaget i en ujævn kamp, hvor de mange scoringer indikerer store forbedringsmuligheder i forsvaret.

Stillinger undervejs:

3-3, 4-6, 8-7, 11-8, 14-11, 16-15, 18-17, 20-21, 22-25, 26-27, 30-31, 33-34.Målscorer:

Målscorer : Thomas Strøm 8, Nicolai Husum 7, Magnus Nygaard 5, Simon Hedehus 5, Kristian Stampe 4, Frederik Thøgersen 2, Rasmus Meyer 2, Jesper Redlefsen 1

Website Security Test