Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Se Fælledhallen med tag…..

Webredaktør, udgivet d. 22. oktober, 2015

Vi kan nu vise de første billeder af den nye opvisningshal på Fælleden, hvor der er tag over hovedet. Byggeriet af det nye administrationscenter og dobbelthal går planmæssigt, og der er nu præcist et år til byggeriet åbner, og Cigaræsken dermed går på pension som elitehåndboldhal.

Skanderborg Kommune holder et stort åbent hus arrangement lørdag den 21/11 fra kl. 10.00-15.00 – hvor du kan få en rundtur i det store byggeri. Kom op og se både rådhus, politistation og dobbelthal, og du kan også møde nogle af liga herrene på halgulvet i den nye arena. Sæt kryds i kalenderen.

Se de 2 største byggerier i Skanderborgs historie i denne lille dokumentar. Vi taler 1966 og 2015.

Website Security Test