Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Skanderborg – TTH

Webredaktør, udgivet d. 31. oktober, 2015

Skanderborg Håndbold – Team Tvis Holstebro 20-21 (10-10)

Der er vel ikke noget der er meget værre som håndbold fanatiker end at tabe en håndboldkamp i sidste sekund. Det var hvad der skete lørdag eftermiddag i cigaræsken, da Team Tvis Holstebro gjorde det onde ved os blot 2 sekunder før tid.

Jacob Aaquist 290815-03Indtil da havde en fyldt cigaræske været vidner til et tæt opgør, hvor målmændene i begge ender var meget afgørende.  TTH var fra kampens start et lille skridt foran Skanderborg og var hurtigt foran 3-1, mod et Skanderborg hold der havde rigtigt svært ved at komme til chancer. Martin Mauer Larsen var ikke blevet sin skade kvit, og under fredagstræningen måtte Jonas Corneliussen også skrive sig på skadeslisten. Det betød at bagkæden efterhånden er ved at komme i bekneb for deltagere. Der var ikke meget der lykkedes angrebsmæssigt, men heldigvis var Kristoffer Laursen rigtigt stærkt spillende i den fase af kampen. Der gik hele 14 minutter før vi scorede det første mål i regulært spil, da Jacob Aaquist kunne reducere til 3-6. Herfra kom vi bedre med i kampen, og Morten Kirk Olesen kunne i sidste sekund af 1. halvleg, udligne med et decideret missil til pausestillingen 10-10.

Efter pausen var billedet igen det samme. Kummerligt angrebsspil betød at TTH kunne skabe ny luft med 4 mål i træk, og først efter 7 minutter kom vi på tavlen efter pausen. Allerede efter 11 minutter trak Nicolej Krickau sin time-out nummer 3 bagud 12-17, og det lignede en dag hvor vi ikke skulle komme i nærheden af point. Der blev tilsyneladende sagt noget der var rigtigt i den omtalte time-out, for Skanderborg scorede de efterfølgende 3 mål og var tilbage i kampen igen. Efter 52 minutter stod der 17-18 på haluret, og cigaren var begyndt at ulme halv kraftigt. Bertram Obling havde erstattet Kristoffer Laursen i målet, og stod blændende i slutfasen.

Bertram Obling 290815-01Men så gik vi igen i stå, og TTH bragte sig igen foran. 21-18 førte gæsterne med 3 minutter tilbage, men så tog Tim Sørensen til på egen hånd. Han brugte kun 2 minutter på egenhændigt at udligne til 21-21, og med under 1 minut tilbage var dramaet sat. 15 sekunder før tid tog TTH time-out, men vi skulle helt hen til 2 sekunder før tid før afgørelsen faldt. Sigurbergur Sveinsson fik en åben chance foran mål, og scorede kampens afgørende mål til stor fortrydelse for stort set alle tilskuere i cigaræsken. Det helt store samtaleemne på vej ud af hallen var om ikke der var meget stort overtrådt, men det kommer i hvert fald ikke til at ændre på at vi for 2. gang i træk ikke kan tilskrive vores pointkonto yderligere point.

Nu venter en lille landsholdspause, hvor Besard Hakaj er med det Norge, mens Jacob Aaquist og Frederik Sass er med det danske U20 landshold. De øvrige skal træne frem mod næste opgave, der er Sønderjyske på udebane den 12. november. En kamp der sendes på TV2 Sport.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Tim Sørensen 10, Rasmus Kaagaard 3, Mikkel Kaagaard 3, Jacob Aaquist 2, Morten Kirk Olesen 1, Besard Hakaj 1, Mads Thomsen 1.

Målscorer Team Tvis Holstebro:

Patrick Wiesmach 7, Peter Balling 5, Sigurbergur Sveinsson 4, Jonas Larholm 2, Magnus Bramming 2, Mathias Bitsch 1, Søren Tau 1.

Website Security Test