Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat GOG – Skanderborg 24-26

Webredaktør, udgivet d. 17. oktober, 2015

GOG – Skanderborg Håndbold 24-26 (9-11)

Næsten 2 ugers kamp pause havde givet de fleste håndbold eksperter nok tid til at finde forklaringen på at Skanderborg Håndbold stadig lå med i toppen af ligaen efter 7 kampe. Pointene var jo hentet på hjemmebane, hvor vi havde haft 5 optrædener de første 7 spillede kampe, og nu ventede så en af de mest frygtede udebaner på sydfyn. The Green Gunmen var ikke levnet mange chancer i den gule hule, men sådan skulle det altså ikke gå lørdag eftermiddag. Sejren på 26-24 var fortjent set over 60 minutter, hvor Skanderborg førte i størstedelen af kampen. Det var tæt på at blive lidt for spændende i slutfasen, hvor Lasse Møller fra GOG ene mand var ved at lave et flot comeback, men Martin Mauer Larsen sikrede endegyldigt sejren med et flot mål med 30 sekunder tilbage af kampen.

Tim Sørensen GOG 1Sejren var først og fremmest et taktisk mesterstykke af ligaens yngste og mest talentfulde træner Nicolej Krickau. Den defensive taktik lykkedes fuldstændigt, og mere rammende  kan det vel næsten ikke beskrives, end at både Minik Dahl Høegh og Aku Kreutzmann end ikke kom på scoringstavlen i dag.

Man kunne straks fra kampens start fornemme at The Green Gunmen var kommet til GOG for at vinde. Der var fuld fokus og stram disciplin fra første fløjt, og da muren Kristoffer Laursen fra start diskede op med masser af redninger, var grundstenen til de 2 point lagt. Efter 7 minutter var vi foran 4-2, men GOG svarede dog hurtigt tilbage og bragte sig foran 5-4. Efter 16 minutter bragte Besard Hakaj Skanderborg i front med 6-5, og den føring skulle vise sig  at holde resten af kampen. Vi var oppe at føre 11-7 efter 26 minutter, men 2 hurtige GOG scoringer i slutfasen betød pausestilling 11-9 til de grønne.

Hjemmeholdet havde tydeligvis fået snakket godt og grundigt om tingenes tilstand i pausen. De gule lyn kom stærkt ud fra pausen, men formåede alligevel ikke at komme helt op på lystavlen. Efter 45 minutter fik Skanderborg så skabt det afgørende hul på 4 mål med 20-16, og man begyndte for alvor at turde tro på fuld gevinst til gæsterne. Med 5 minutter tilbage var føringen stadig på 4 mål, men en flot slutspurt af unge Lasse Møller, gav hjemmeholdet færten af point i den hektiske slutfase. Sådan gik det heldigvis ikke, da Martin Mauer Larsen lukkede og slukkede kampen med det før omtalte mål med under 30 sekunder tilbage af kampen.

Rittersport 17 10 2015GOG træner Jakob Larsen forklarede under VIP arrangement inden kampen, at en stor del af hjemmeholdets taktik gik ud på at stoppe Skanderborgs fløje. Specielt Tim Sørensens kontra løb skulle stoppes. Der var meget fokus på de yderste mandater på Skanderborg holdet, men stoppe Tim Sørensen kunne de på ingen måde. Selvom det blev til meget få chancer fra hjørnet, lykkedes det den brandvarme Rittersport elskende kejte, at score hele 11 gange på de skiftende GOG keepere. Godt nok var 5 af pletskuddene på straffe, men vi letter i den grad på hatten for vores firkantede fløjtrold. Han levede i den grad op til sit tyske slogan, Kvadratisk, Praktisk, GOD !

Der var da også fortjente sejrs øl og rittersport på hjemturen til The Green Gunmen, som næste lørdag igen drager på udebane, denne gang til den runde hal med hul i taget i Herning.

Målscorer Skanderborg håndbold:

Tim Sørensen 11, Besard Hakaj 5, Morten Kirk Olesen 3, Martin Mauer Larsen 3, Rasmus Kaagaard 2, Jonas Corneliussen 1, Mikkel Kaagaard 1.

Målscorer GOG:

Lasse Møller 7, Lars Hald 5, Niclas Kirkeløkke 2, Mark Strandgaard 2, Kasper Kildelund 2, Mikkel Møller 2, Tobias Møller 2, Lasse Kronborg 1, Andreas Holst 1.

Website Security Test