Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skanderborg – Ydun

Webredaktør, udgivet d. 15. oktober, 2015

Skanderborg Håndbold – BK Ydun, lørdag den 17/10 i MB-hallen kl. 14.00

 

Skanderborg Håndbold får besøg af BK Ydun hjemme i Cigaræsken

Lørdagens kamp er første af slagsen i hele fjorten dage. Siden Lyngby-turen har damerne brugt tiden på at træne og forbedre spillet på flere parametre, og opskriften har været at hæve niveauet yderligere til træning – hver eneste gang. Vi har benyttet SK Aarhus Ligahold og vores U18 piger som gode sparringspartnere i kamppausen og føler os klar til dagens udfordring.

Dagens modstander er BK Ydun fra Frederiksberg. Den violetklædte modstander er oprykker og har nappet sine to første point fra Hadsten. Holdet kommer til Morten Børup Hallen med et spinkelt nederlag til Fredericia HK og med sikkerhed en sult efter point. BK Ydun spiller stabilt og dækker et offensivt forsvar, som vi glæder os til at stå overfor.Mikkel Voigt 1 div. damer 15/16

Blandt profilerne på holdet finder man uundgåeligt Anja Salsø, der aktuelt er nr. 2 på topscorelisten. I målet har BK Ydun fået tilgang af Louise Petterson, som ligeledes er startet sæsonen glimrende.

Ydun-holdet har samtidig en række spillere, der ligesom Anja Salsø, er årgang 1995 og har kæmpet mod vores piger i en masse spændende ungdomskampe, så der er tale om to hold, hvor flere af spillerne har stået overfor hinanden flere gange før.

Vi glæder os rigtig meget til at byde BK Ydun velkommen i Morten Børup Hallen og jeg kan ved samme lejlighed forsikre publikum om, at pigerne vil kæmpe med alt hvad de har for en sejr i dagens kamp.

Der bliver brug for al mulig opbakning!

Entré: 40,- kr. for voksne over 18 år.

Website Security Test