Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nederlag til U18 drengene

Tom Kristensen, udgivet d. 27. oktober, 2015

U18 Drenge 1. Division                                                                  

Skanderborg – Skjern 25-34 (12-14)

Fortjent nederlag til Skanderborg

Efter sidste uges sejr – trods forsvarsmæssige problemer – var der lagt op til en spændende kamp mod et Skjern-hold, der i stærkeste opstilling ville kunne gøre sig gældende i topstriden.

Kampen startede med udmærket håndbold fra begge hold, hvor Skjern dog efter 10 minutter havde taget en føring på et enkelt mål. Derpå fulgte en periode, hvor udeholdet fastholdte koncentrationen, mens Skanderborg derimod tabte koncentrationen med ukloge afslutninger og tekniske fejl til følge. At udskiftningerne af den offensive målmand mislykkedes, gjorde heller ikke sagen bedre, og Skjern kom derved i føring med 3 mål. Sidst i halvlegen kom Skanderborg lidt igen med et par gode fløjaktioner; men Skjern holdt kadancen og udnyttede blottelser i Skanderborg forsvaret, så første halvleg sluttede 12-14.

I anden halvleg gik det i løbet af kort tid fra skidt til værre, og efter 10 minutter var Skanderborg nede med 6 mål. Skjern havde fortsat den koncentrerede og kloge linie fra første halvleg i forsvar og angreb, mens Skanderborg fortsatte med dårligt forsvar og afbrændere i angrebet.

Midt i halvlegen forsøgte hjemmeholdet at gå i 4-2; men Skjern flyttede sig rigtig godt og fik spillet sig udenom Skanderborg, så Skjern med 5 minutter tilbage førte med 8 mål. Der kom ingen slutsport fra Skanderborg, og man måtte se sig slået og udspillet af et hold, der ganske enkelte udnyttede sine ressourcer bedre.

Stillinger undervejs:

2-2, 4-5, 5-7, 7-10, 10-12, 12-14, 15-18, 17-23, 19-25, 21-27, 23-31, 25-34

Målscorer:

Thomas Strøm 7, Nicolai Husum 5, Nicolai Falkenberg 4, Magnus Nygaard 2, Jesper Redlefsen 2, Kristian Stampe 2, Simon Hedehus 1, Rasmus Meyer 1, Troels Hübschmann 1

Website Security Test