Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kurt kommer forbi….igen

Webredaktør, udgivet d. 15. oktober, 2015

Kurt kom forbiTV2 Østjylland har i denne uge været forbi Skanderborg og lavet optagelser om Skanderborg Håndbold. Det er legenden Kurt Leth der igen er på spil, den populære journalist der tilbage i 90 érne lavede masser af indslag om Vrold/Skanderborg, da vi for første gang rykkede i ligaen i 1996.

Dengang i 1996 startede vi med brask og bram, og trods status som oprykker, lå vi nummer 1 i ligaen efter 6 spillerunder. Vi lå a´ point med GOG, præcis samme situation som for en god uge siden.

Efter vi rykkede ud af ligaen igen i år 2000 så vi ikke mere til Kurt Leth, men nu er han her så igen. Nogle ville måske kalde ham for lidt af en medløber, men vi kalder ham nu mere for en sand legende.

Kl. 19.30 iaften på TV2 Østjylland kan du igen se Kurt Leth på Adelgade, hvor han traditionen tro snakker med Skanderborgensere og de 2 “sputnikker” Andreas Væver og Tim Sørensen. Der skulle gå små 20 år  før han vendte tilbage – men i aften kl. 19.30 – KURT WILL BE BACK !

Se sidst Kurt kom forbi….her

Website Security Test