Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kristoffer forlænger som Gunman

Webredaktør, udgivet d. 28. oktober, 2015

Den nye sidste skanse i Skanderborg målet Kristoffer Laursen, der før denne sæson kom til klubben fra Skjern Håndbold, har forlænget sin aftale i Skanderborg.

Det er en yderst tilfreds sportschef Torben Væver der idag kan fortælle at Kristoffer Laursen allerede nu er sikret for Skanderborg de kommende 2 sæsoner.

Kristoffer Laursen 140915-14Det er en meget vigtig grundsten på vores hold fremadrettet. Vi var glade da det lykkedes at sikre Kristoffer før denne sæson, men vi er ikke mindre tilfredse med at vi allerede nu har forlænget aftalen, så den nu gælder for yderligere 2 år, altså for både 16/17 og 17/18 sæsonen.

Målvogter pladsen bliver vigtigere og vigtigere i håndbold, og Kristoffer har en betydelig andel i at vi har fået den flotte start på sæsonen som vi har haft i år. Ikke nok med at vi har fået en fantastisk sidste skanse i målet, har vi tilmed også fået en leder på banen som går forrest til både træning og kamp. Det har flyttet os at vi har fået en så markant personlighed ind på træningsbanen, og det er med til at fastholde det gode træningsmiljø som vi vægter så højt i Skanderborg.

Det er en vital plads der nu er på plads de næste 2 sæsoner, og en perfekt grundsten i den trup der skal sammensættes de kommende år i Skanderborg.

Hovedpersonen selv er også glad for at fremtiden allerede nu er på plads.

Kristoffer Laursen 140915-01Jeg er faldet rigtigt godt til i Skanderborg, hvor min kæreste og jeg netop har bygget nyt hus. Der er et rigtigt godt miljø her i klubben, og jeg føler jeg kan bidrage til at vi kan flytte holdet op omkring det slutspil som alle drømmer om. Jeg tror på at klubben også får mulighed for at udvikle sig på sponsor området når vi flytter i den nye hal i næste sæson, og der skal ikke meget ekstra til før vi kan flytte os op som slutspilshold. Jeg kan fornemme at mit skifte til Skanderborg har gjort mig bedre, og det er den rette hylde for min karriere de kommende år.  

Website Security Test